Parargilul - un superlativ anticelulitic

20 iulie 2005 | Autor: Ramona Miron

Parargilul - un superlativ anticelulitic

     De cate ori nu v-ati uitat pe oferta diferitelor centre de slabire care va ofera impachetari anticelulitice cu mai multe tipuri de creme si amestecuri. Si v-ati intrebat „ce aleg”? „ Ce este mai bun pentru mine?” Ei, bine, vom incerca sa va usuram alegerea raspunzand la intrebarea „Ce fac ele?”. In acest articol veti afla despre un tip dintre ele – printe cele mai eficiente impachetari anticelulitice – impachetarile anticelulitice cu Parargil.

 

     PARARGIL = amestec strategic de argila cu parafina pura, care actioneaza atat in inlaturarea celulitei si a retentiei de apa, cat si in nutritia pielii, in cicatrizarea micilor probleme de piele, relaxeaza si detoxifica organismul.
     Se aplica la cald, cu pensula, pe zona afectata de celulita si nu numai, se izoleaza cu folie si se lasa sa actioneze intre 30 si 60 de minute, sub actiunea unei termocuverte profesionale.

     TERMO – IMPACHETARILE CU ARGILA VERDE

     Terapia cu argila constituie o practica straveche in medicina naturista. Argila verde contine: siliciu, aluminiu, magneziu, etc.
     Argila poate fi folosita intern, actinand asemenea fibrelor alimentare: selecteaza toxinele, le neutralizeaza, reglementeaza activitatea glandelor endocrine. Are actiune bactericida, anuleaza efectul nociv al metalelor grele, stimuleaza enzimele digestive, asigura PH-ul alcalin necesar digestiei intestinale.
     Extern, argila are de asemenea efecte spectaculoase: activeaza cele doua circulatii ale fluidelor in organism, sangvin si limfatic, cicatrizeaza, intensifica schimburile metabolice, produce cresterea activitatii enzimatice si imbogateste tesuturile cu substante nutritive.
Atat pentru a potenta efectul, cat si pentru a imbunatatii procedura anticelulitica, ARGILA se foloseste la cald impreuna cu parafina pura, rezultand miraculosul PARARGIL.
     Aceste impachetari anticelulitice cu parargil sunt, practic, extraordinare nu numai pentru remodelarea trupului nostru, ci si pentru multiplele efecte benefice care le au asupra sanatatii intregului nostru organism.

12>

sursa: Centrul de slabire si remodelare corporala ADORATA

taguri: parargil, anticelulitic, celulita

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!