Slabire rapida folosind metode nordice

23 ianuarie 2007 | Autor: Magda Vacarescu

Slabire rapida folosind metode nordice

     Suntem in mijlocul iernii, au trecut sarbatorile, noul an si-a intrat in drepturi, iar noi, femeile, trebuie sa continuam<!--topnews--> sa ne preocupam de corpul-mintea si spiritul nostru.
     Mai mult ca oricand, in anotimpul rece, pielea corpului necesita o îngrijire fundamentala, experta si adaptata pentru a prezerva nu numai aspectul catifelat si “proaspat” dar mai ales capacitatea de a se reînnoi si proteja. Se stie ca piela corpului are nevoi mult mai importante de hidratare si de hranire pentru ca reînnoirea celulara este diminuata odata cu trecerea timpului iar aspectul si fermitatea vor avea de suferit fara o îngrijire deosebita.

     Pentru tratamente de slabire, detoxifiere si hidratare profunda a pielii, cu efecte imediate, va propunem sedinte de sauna uscata la tunelul cu raze infrarosii, urmate de infasari cu tehnologie WienerKosmetikum.Astfel, veti avea marea bucurie inca de la prima sedinta sa constatati ca centimetri stratului adipos se diminueaza (cu 2-3-4cm), dupa 60 minute.Iar ceea ce va va incanta si mai mult este faptul ca aceasta micsorare a stratului adipos este adevarata, iar terapie dupa terapie problemele dumneavoastra legate de surplus corporal se vor diminua.

     Despre sauna, acest obicei nordic traditional se spune ca este un remediu universal, iar eficacitatea sa este atestata de un proverb finlandez care spune: “Sauna scoate si pe dracul din om; iar ceea ce sauna nu poate scoate, inseamna ca trebuie sa ramana acolo”.

     Dincolo de frumusetea acestei expresii si de ritualul nordic de primenire a organismului, noi va propunem o sauna moderna, contemporana timpului in care traim, executata la tunelul cu raze infrarosii, cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate a pielii. Datorita modalitatii sale de inchidere, temperatura din interior se va mari iar in acest fel efectul va fi dublu: razele infrarosii vor fi mult mai bine absorbite de corp prin porii deschisi iar temperatura ridicata din interior va duce la o transpiratie intensiva si mult mai benefica. Caldura oferita de razele infrarosii este una care este transmisa in corp pana la nivel celular, astfel incat desi senzatia de disconfort termic este minima (la suprafata pielii nefiind atat de evidenta ca in cazul unei paturi termice, de exemplu) rezultatele sunt de doua ori mai bune.

     Corpul depoziteaza in decursul vietii tot mai multe substante nocive, metale grele si grasimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturala sub straturile inferioare de piele. La caldura patrunzatoare si de profunzime a razelor infrarosii se activeaza procesul de transpiratie din interiorul corpului, ceea ce inseamna ca substantele nocive sunt pur si simplu impinse din corp cu transpiratia, prin pori. In timp ce se presupune ca la sauna obisnuita tranpiratia consta in marea majoritate din apa si doar maxim 15% grasimi si alte toxine, in cazul folosirii caldurii patrunzatoare a infrarosiilor ea consta in apoximativ 25-30% din grasimi, metale grele si substante nocive.

     Dupa cele 45-60 minute petrecute sub razele infrarosii, vom trece la tratamentul de slabire, executat cu tehnologie WienerKosmetikum, un tratament care diminueaza in profunzime stratul adipos, inca de la prima sedinta .In plus, pielea dumneavoastra va simti deliciul unei hidratari specifice tratamentelor SPA.

     Porii fiind dilatati dupa sedinta de sauna, totul va decurge intr-o armonie perfecta, pielea fiind masata viguros cu uleiri eterice concepute special pentru diminuarea stratului adipos, de catre marele om de stiinta Dr Doleski.Uleiul fiind intrat in piele, urmeaza aplicarea unei crème termogenice, dupa care impachetarea corpului in fase imbibate in solutii care amplifica arderea grasimilor si care totodata ajuta penetrarea uleiului folosit la masajul anterior cat mai adanc in stratul adipos.

     MECANISMUL PRODUSELOR WIENER KOSMETIKUM

     Materialele si uleiurile eterice folosite in acest tratament de slabire rapida prin infasare provoaca la inceput o senzatie puternica de incalzire, care in aproximativ de 20-30 de minute se transforma intr-o puternica senzatie de racire interna. La persoanele mai corpolente, acest efect se instaleaza abia dupa cca. 40 minute si deci pentru aceste persoane, durata unei sedinte se prelungeste. Corpul reactioneaza prima data la caldura instalata in partile exterioare ale pielii si ca effect al racirii interne care se instaleaza dupa aceea, arderile grasimilor si a consumului de energie, se fac intr-o masura mai mare. Deci, distrugerea stratului adipos se face destul de repede in zonele tratate. O escala la centrul nostru de remodelare corporala va va aduce numai bucurii, iar expresia ”va asteptam sa reveniti in curand”... va deveni o fraza incantator de bine… auzita…

sursa: Perfect Contur

taguri: slabire, perfect contur, sauna, celulita, grasimi

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!