Ritualul TERRAKÉ cu Aer si Lumina

18 mai 2011

Ritualul TERRAKÉ cu Aer si Lumina

Ritualurile Terraké, concepute sub forma unei povesti, ne farmeca mai intai prin vorbe, ajungand apoi sa ne ademeneasca simturile prin terapii. Intr-o alchimie perfecta, intre relaxare si frumusete, originalitate si rafinament, Terraké te poarta intr-o calatorie de initiere la originile noastre: pamantul si apa.
Ritualurile Terraké au aparut in 2006, in Franta, ca un brand de nisa a lui Thalgo, prin care si-au dorit sa se adreseze in exclusivitate simturilor si sa creeze un ritual de spa in excelenta. In Romania, Terraké se afla in exclusivitate la Alpin Vitarium, noul spa de 5 stele recent lansat de Alpin Resort Hotel.

In lumea Terraké exista 4 universuri, 4 lumi senzoriale care intruchipeaza microclimatele perfecte inspirate de nasterea Pamantului: Ritualul de Aer si Lumina, Ritualul de Pamant, Ritualul de Apa si Ritualul Vegetal. Fiecare ritual apartine numai uneia dintre lumi, pentru a ne asigura cele mai pure senzatii.
Un ritual Terraké este o experienta unica, iar atunci cand intri in camera de masaj, nu vei fi tu cel/cea care alege ritualul, universul te va alege pe tine. In momentul in care sosesti vei fi intampinat/a cu un chestionar, unde vei gasi mai multe intrebari cu raspunsuri multiple, referitoare la muzica pe care doresti sa o asculti, mirosurile pe care doresti sa le simti, masajul si culorile pe care doresti sa le experimentezi etc.

Apoi ritualul incepe...
„Am ales sa exemplific un ritual Terraké care descrie Universul de Aer si Lumina. Acesta este Ritualul Snow Breeze sau Aer de zapada. Il recomand pentru ca este un ritual senzorial deosebit prin masajul cu pene pe care il ofera, usor ca un fulg leganat de vant si pentru ca ofera o detoxifiere profunda a corpului”, a explicat Simona Blaj, kinetoterapeut Alpin Vitarium Spa.

Ritualul de intampinare este deosebit de important. El vorbeste despre trezirea celor 5 simturi:  mirosul - cu un parfum relaxant si floral al uleiului de corp; vazul - cu un gel fresh, un gomaj fin in scame si o creme aerata; gustul - cu un ceai de lavanda aeriana; auzul - cu o muzica special creata de flaut, harpa si pian si tactul - masajul cu pensule de pene.
Intregul ritualul corporal are 4 etape care se succed astfel:
1. Gomajul sau exfolierea - realizat cu o crema ce contine lufa si extracte de plante de munte, ulei de bumbac si ceai alb transpuse intr-o coregrafie unica pentru trezirea simturilor, exfoliaza bland
2. Impachetarea corporala - care se face cu o pudra calda de detoxifiere care contine zeolit si cu un gel racoros detoxifiant
3. Masajul cu pensule cu pene - ca variatiune de masaj dupa masajul cu uleiul universului de aer si lumina
4. Ultima senzatie - aplicare un gel fresh detoxifiant de final.

Ritualul de corp dureaza 2 ore. Este un ritual de detoxifiere deoarece cremele, special create pentru acest univers de aer si lumina, contin principii active ale plantelor alpine precum Ceai alb de Fujian, Buddleja de Alpi, Centella Asiatica, radacini de zmeura de Himalaya. Actiunea lor este drenanta, depurativa, antioxidanta asupra pielii si creaza o bariera naturala impotriva poluarii. Uleiul pentru masaj al acestui univers are un parfum deosebit de menta, ghimbir si cardamon.
Magia continua cu ritualul pentru fata...

Ritualul de corp poate fi completat cu ritualul pentru fata, Breath of Pure Air sau Suflu de aer pur si dureaza o ora. Este recomandat pentru ca pielea isi regaseste oxigenul de care are nevoie si este protejata impotriva poluarii. Acest ritual energizant este ideal pentru eliminarea semnelor de oboseala si pentru redarea luminozitatii pielii.
Riualul pentru fata presupune curatarea tenului prin demachiere, exfoliere blanda si o pulverizare energizanta, urmata apoi de tratamentul detoxifiant pentru fata, care cuprinde digitopresiune energizanta, masaj euforizant, masca gel si crema de final, crema protectoare detoxifianta.

Si aici principiile active ale cremelor provin din plantele alpine, uleiul demachiant fiind unul delicat, ce contine ulei de bumbac si ulei de germeni de orez, gelul demachiant pentru ochi si buze este un gel fresh ideal pentru ochii cu edeme, deoarece contine ceai alb de Fujian. Crema onctuoasa demachianta contine floare de colt, iar emulsia de gomaj blanda are in compozitie floare de colt si pudra de orez.
Aceste ritualuri au beneficii deosebite pentru iubitorii de spa, fiind create special pentru spa/urile de lux din intreaga lume. Au un efect senzorial de placere la atingere fina si un efect fiziologic de relaxare. Nu prezinta contraindicatii, textura cremelor fiind lejera si delicata.
Pretul ritualului pentru corp Snow Breeze este de 330 lei, pretul ritualului pentru fata  Breath of Pure Air este de 220 lei .
 

taguri: spa, tratament, detoxifiere, ulei, masaj

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!