Femina Line: tratamente cosmetice profesionale si relaxare

27 noiembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Femina Line: tratamente cosmetice profesionale si relaxare
copyright: beautycenter.ro

     Situat in buricul capitalei si totusi ferit de traficul zgomotos, discret amplasat pe una din stradutele de linga Biserica Elefterie (Dr. Lister nr. 20), salonul de estetica faciala si corporala Femina Line este cadrul perfect pentru relaxare si infrumusetare, dupa o zi obositoare la servici.

     Camelia Nastase, managerul salonului, considera ca fiecare clienta are nevoie, pe linga tratamentele cosmetice profesionale si de o atmosfera relaxanta, intima, prietenoasa, in asa fel incit fiecare vizita la Femina Line sa fie un prilej atit de infrumusetare cit si de reincarcare a bateriilor.

     - Ce oferiti femeilor care va trec pragul?
     - Tuturor doamnelor si domnisoarelor dar si domnilor (fiindca avem servicii si pentru dinsii) le oferim solutii si remedii la problemele legate de ten si corp. Noi lucram cu produse din linia profesionala PHYTOMER, recunoscuta pentru ingredientele marine folosite. Oferim tratamente speciale, pentru toate tipurile de ten, dar mai ales pentru tenul cu probleme: acnee, cuperoza, pete, ten seboreic. Avem masti pentru regenerarea tenului, exista chiar un tratament ale carui rezultate sunt vizibile inca de la prima sedinta. Acesta se face mai ales in perioada rece, sunt recomandate intre 4 si 6 sedinte/sezon. De asemeni, lucram foarte bine si cu produsele HOLLYLAND, bazate pe acizi extrasi din fructe si care dau rezultate foarte bune in remodelarea corporala.

     - Un salon de frumusete trebuie sa ofere mereu ceva nou clientelor. Ce fel de tratamente pregatiti pe viitor?
     - De curind am adus produse pentru tratatea vergeturilor, care dau rezultate dupa aproximativ 10 sedinte. Vergeturile vechi de maxim un an sunt eliminate in totalitate, iar restul sunt estompate, stratul adipos este diminuat considerabil si circumferinta taliei, a soldurilor sau a coapselor, in functie de zona cu probleme, se reduce vizibil.

     - Care sunt atuurile salonului Femina Line?
     - Principalul nostru atuu este atmosfera. Punem mare pret pe relaxarea clientelor, de aceea le oferim un cadru intim, muzica ambientala, personal calificat. Indiferent de tratamentul dorit, fiecare clienta beneficiaza si de aplicarea, pe spate, de-a lungul coloanei, a unui produs asemanator namolului, care, pe timpul sedintei se incalzeste si actioneaza asupra spatelui, relaxindu-l. Ne place sa cream o relatie speciala cu clientele noastre, de aceea le pregatim mici cadouri, surprize, spre exemplu pe linga abonamentul cumparat ii oferim o sedinta in plus, mostre de produse, iar zilele de nastere ale clientelor fidele sunt un prilej pentru noi de a le oferi seturi speciale de tratamente pentru acasa. Cu alte cuvinte, am incercat sa creez un spatiu adecvat pentru ca fiecare persoana care vine aici sa plece multumita de serviciul oferit, cu bateriile incarcate si sa se simta cit mai bine cu putinta.

Salon de estetica faciala si corporala Femina Line
Str. Dr. Lister nr. 20
Tel: +40-21-410.97.71; +40-722.761.616
Email: beauty@femina-line.ro
Site: http://www.femina-line.ro

sursa: beautycenter.ro

taguri: Femina Line, cosmetica, tratamente, salon, ten, vergeturi, relaxare

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!