advertorial

Corp atragator, silueta de invidiat

11 august 2007 | Autor: Marcela Nasnean

     Daca te-ai saturat sa faci parte din restul care incearca sa slabeasca fara succes, daca faptul cum arati nu te multumeste si te face sa nu te simti in largul tau, ProSlim te poate ajuta sa ai o viata mult mai sanatoasa. Increderea in sine pe care o vei obtine, va avea doar efecte pozitive asupra fiecarei aspect din viata ta.

     Ce este ProSlim?

     ProSlim este o formula cu efect termogenic pentru pierderea in greutate, creata pentru a asista corpul la arderea caloriilor in mod natural prin folosirea eficienta a grasimilor stocate in organism pentru a produce energie. Deasemenea, reduce apetitul si creste nivelul energetic astfel incat te vei simti mai putin infometat(a) dar vei avea mai multa energie.


De ce-ti recomandam ProSlim:
* obti rezultate maxime la slabit
* ajuta la reducerea senzatiei de foame
* are ingrediente naturale

     ProSlim te ajuta de asemenea sa reduci sau sa previi problemele medicale legate de obezitate cum ar fi tensiunea arteriala ridicata, reducerea nivelului de colesterol, problemele cardiovasculare si diabet. Alte beneficii oferite de ProSlim sunt: o crestere a nivelului de energie, calmarea durerilor si concentrare sporita.

     Care sunt ingredientele?

     ProSlim contine: vitamina B6, Yerba Mate, ceai verde, Guarana, salcie alba si Cayenne. Alte ingrediente: gelatina, stearat de magnesiu, dioxid de silicon, faina de orez, apa. Citeste mai mult despre efectele benefice ale ingredientelor.

     Exista efecte adverse?

     Acest produs este destinat exclusiv adultilor. Nu prezinta efecte adverse, va rugam cititi cu atentie recomandarile de pe site.

     ProSlim este un supliment alimentar, aprobat de Ministerul Sanatatii prin Institutul de Bioresurse, cu ingrediente naturale avand o formula termogenica pentru scaderea in greutate. Ajuta organismul in procesul de absorbtie al hranei si de consum energetic, avand ca rezultat o pierdere efectiva in greutate.

     Incearca ProSlim si nu vei regreta!
http://www.proslim.ro

sursa: www.proslim.ro

taguri: proslim, slabire

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger