Terapii combinate pentru o slabire rapida

05 septembrie 2006 | Autor: Magda Vacarescu

Terapii combinate pentru o slabire rapida

     Fiind luna septembrie, perioada in care deja multe doamne au fost deja in concedii, au vazut locuri minunate, si-au incantat privirile cu departari albastre, s-au odihnit, relaxat, au gustat diverse mancaruri exotice si cockteiluri delicioase, care fara doar si poate au adus cateva kilograme inapoi, va propunem, pentru a va readuce din nou intr-o forma maxima, o terapie mult mai complexa decat cele prezentate lunile anterioare. Este vorba de mixarea a 2 sau chiar a 3 proceduri, urmand ca si rezultatele sa fie de 2-3 ori mai spectaculoase.

     Pentru o micsorare vadita a celulitei, estetica moderna foloseste cu mult succes razele infrarosii urmate de infasari cu tehnologie Wienerkosmetikum. Astfel, vom realiza intr-un timp relativ scurt diminuarea celulitei, scaderea in greutate si micsorarea in centimetri a circumferintei corporale.

     Tunelul cu raze infrarosii, reprezinta o sauna profesionista moderna, cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate ale pielii. Despre sauna, acest obicei nordic traditional se spune ca este un remediu universal, iar eficacitatea sa este atestata de un proverb finlandez care spune: “Sauna scoate si pe dracul din om; iar ceea ce sauna nu poate scoate, inseamna ca trebuie sa ramana acolo.”

     In timp ce la sauna obisnuita transpiratia consta in marea majoritate din apa si doar maxim 15% grasimi si alte toxine, in cazul folosirii caldurii patrunzatoare a infrarosiilor, ea consta in aproximativ 25-30% din grasimi, metale grele si substante nocive.Vasele de sange se dilata, circulatia sangelui este stimulata, irigarea cu sange se mareste, metabolismul este accelerat. Sub tunelul cu raze infrarosii se pot efectua toate tipurile de impachetari, cat si electrostimulare.

     Prin efectele cosmetice si curative ale tratamentelor la tunelul cu infrarosii se numara:

     - eliminarea mai rapida a surplusului in greutate
     - ajuta la eliminarea celulitei diminuarea vergeturilor
     - tonifica musculature
     - prin efectul de termosudatie se grabeste fenomenul de detoxificare a organismului
     - ajuta la penetrarea in profunzime a unor produse cosmetice active
     - regleaza circulatia sangelui - dispare senzatia de maini si picioare reci

     Dupa oricare dintre aceste terapii, vom efectua o infasare cu tehnologie Wienerkosmetikum, care va va asigura atat pierderea a cel putin 1,5 cm din circumferinta inca de la prima sedinta, cat si diminuarea celulitei. Porii fiind deschisi de la terapia precedenta (executata sub tunelul cu raze infrarosii), substantele folosite la infasarea cu tehnologie infasarea Wienerkosmetikum vor penetra foarte adanc stratul adipos iar terapia va avea randament maxim. Metoda de slabire ultrarapida WienerKosmetkim este o noua modalitate, naturala si eficienta, ca sa eliminate centrimetri buni din dimensiunile corpului. Putem vorbi fara nici o exagerare ca slabirea ultrarapida prin metoda Wienerkosmetkum, precedata de o terapie la tunelul cu raze infrarosii are 7 mari efecte benefice: obtinerea unei siluete zvelte, reducerea vizibila a celulitei, dezintoxicare a organismului, o eliminare a depunerilor reziduale, intinderea, tonifierea si netezirea pielii. Cele patru efecte ale metodei de slabire prin infasare la rece produc arderea depunerilor adipoase de pe corp!!! Garantat!! Slabirea prin infasare se recomanda tuturor persoanelor care au probleme cu silueta. Se recomanda pentru tratarea celulitei slabe pana la cea puternica, pentru netezirea pielii, intinderea pielii moi (18 cm de scadere a burtii care atârna, nu este o raritate).

12>

sursa: PerfectContur

taguri: slabire, infasare, wienerkosmeticum, perfectcontur

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!