Efectele benefice ale energiei tahionice

25 martie 2012

Efectele benefice ale energiei tahionice

 Pentru că energia tahionică este o terapie complementară prea puţin cunoscută la noi în ţară, Centrul SHAKTI / mind, body  & soul oferă în mod GRATUIT un număr de 12 ședinte în coconul tahionic în datele de 26, 28 și 30 martie 2012, în ordinea programărilor, pe principiul “primul venit, primul servit”. Programările se fac telefonic – la numerele 031.107.29.43. sau 0755.069.569. 

 
Ce este energia tahionică?
 
Energia Tahionică este cunoscută de mii de ani în diferite culturi și poate fi descrisă cel mai bine drept Energia Vieții, Energia Punctului Zero. 
 
Energia Tahionică nu este o frecvenţă, dar conține în ea toate frecvenţele astfel că nu trebuie să fim atenți în a găsi ce ne lipsește din sistemul de energii pentru că organismul nostru va lua tot ce are nevoie, orice fel de vibrație îi va trebui. 
 
Tahionii nu vindecă, ci mai degrabă furnizează energie corpului, astfel încât el se va vindeca singur. Utilizarea energiei tahionice este un avantaj uriaş deoarece reduce la zero efectele secundare nedorite. De aceea, putem spune că energia tahionică este ceva total diferit şi nu poate fi comparată cu nici o altă formă de medicină energetică subtilă. 
 
Utilizarea produselor tahionizate are ca rezultat o dezintoxicare naturală, o asimilare crescută a vitaminelor şi mineralelor disponibile, energie crescută în activităţile fizice, o conştienţă crescută asupra energiilor subtile, îmbunătăţirea funcţionării creierului şi a circulaţiei, îmbunătăţirea excepţională în activităţile atletice şi regenerarea muşchilor. Atunci când atleţii folosesc aceste produse, se observă o scădere semnificativă a oboselii, permitând creşterea performanţelor. 
Referindu-ne la beneficiile energiei tahionice, prezentăm nu doar un model holistic de vindecare, ci și un proces prin care fiecare dintre noi poate să dobândească o sănătate perfectă. În acest caz, energia curge liber prin trup, minte și spirit, fapt ce determină o continuă stare de bine, în orice moment, indiferent de ceea ce se intamplă în lumea exterioară.
 
 
Centrul Shakti / mind, body  & soul
 
adresa: Str. Nicolae Beldiceanu nr. 7, Sector 1, Bucureşti
 

taguri: energie tahionica

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!