La masaj!

28 aprilie 2011 | Autor: Epurica

Saptamana trecuta am testat un nou voucher pentru Redutti. De data aceasta am fost la masaj. Puteti citi impresii aici. Sunt si cateva poze :) Din nou, pentru cei care nu vor sa dea un click in plus:

“Vă povesteam data trecută că mă cam chinuie o viroză. Ei bine, încă mă chinuie, motiv pentru care nu prea dorm bine de câteva nopți. Așa că a picat la fix propunerea celor de la Redutti de a testa masajul relaxant la salonul Beauty Flower prin intermediul voucherului de la Zumzi.

Salonul e situat undeva prin spate pe la Unirii. Se ajunge foarte ușor în zonă, însă pentru cei cu 4 roți este mai greu cu locurile de parcare. Există parcările de la Carrefour și de la Unirii pe care vi le recomand cu căldură. Eu nu m-am gândit la ele decât după ce am petrecut vreo 10 minute cautând un loc de parcare. După alte 5 minute de căutat salonul, am ajuns, agitată și transpirată,  la ședința programată.

Chiar dacă am întârziat vreo 10 minute, fetele m-au asigurat că nu e nici o problemă. După un scurt schimb de amabilități, mi-au adus papuci si halat de unică folosință în care să mă schimb și m-au invitat în camera în care urma să beneficiez de masaj.

Am făcut cunoștință cu tipa care efectua procedura, mi-a indicat masa pe care să mă așez și…ei bine, restul e cam greu de descris în cuvinte.  Eu n-am mai avut parte de masaj niciodată așa că nu am termen de comparație. Dar pot să vă zic că m-am simțit excelent. A acordat atenția cuventiă fiecărei zone, fără însă să insiste și să îmi provoace durere. Mi-au plăcut în mod special masajul palmelor și al gâtului.

Nu am discutat mai deloc, lucru care mi s-a părut foarte potrivit pentru un masaj de relaxare.  Pur și simplu am stat acolo cu ochii închiși și am încercat să mă gândesc la ceva cât mai plăcut cu putință, timp în care simțeam cum tensiunea îmi părăsește muschii.

Adevăratele efecte ale masajului le-am simțit abia după ce am plecat. Mă simțeam cumva…mai ușoara.  Iar durerea de gât care mă chinuia de câteva zile pare să fi dispărut.

Aștept cu nerăbdare să merg si la următoarea ședință întrucât, spre bucuria mea, voucherul e pentru 2 ședințe.:D”

sursa: Epurica.ro

taguri: masaj

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!