Scapa de grasime fara bisturiu!

24 ianuarie 2010

Scapa de grasime fara bisturiu!

Lipoliza prin mezoterapie consta in injectarea direct în tesutul gras subcutanat de substante de emulsionare a grasimilor, precum fosfatidilcolina (PPC), si , mai recent, deoxicolatul ( DOCA ). Fosfatidilcolina (PPC) este o substanta naturala ( lecitina ), obţinuta din boabe de soia si este, de asemenea, produsă în mod natural de organism cu rol în special in  metabolismul grasimilor si , de mulţi ani, a fost utilizata medical ca substanţă de protecţie a ficatului şi ca mijloc de prevenire a emboliei de grăsime în sânge. Cercetările recente demonstrează că deoxicolat (DOCA), o molecula bine cunoscuta, cu o structură echivalentă cu cea a unei săruri biliare, este la fel de eficient ca PPC.


Indicatiile acestei proceduri sunt multiple : eliminarea micilor depozite localizate de grasime, rezistente la dieta si exercitii fizice ( “ barbie dubla ”, “pungile de sub ochi “, obraz , gat, umar sau subaxilar, abdomen, spate, regiune fesiera, solduri, coapse, genunchi ), reducerea celulitei ( prin dizolvarea lenta a grasimilor, pielea se contracta treptat datorita elastinei si isi recapata aspectul neted ), resorbtia lipoamelor, corectia sechelelor postlipoaspiratie.

Contraindicatiile lipolizei includ : alergie la una din substantele utilizate, infectii locale sau sistemice, boli cronice grave ( ex : afectiuni hepatice sau renale, boli autoimune ), diabet zaharat neechilibrat, sarcina, epilepsie.
Substanţa activă este injectata prin ace foarte subţiri direct în zona dorita, cauzând prin efect de detergent dizolvarea lenta, progresiva a celulelor grase, fara cresterea trigliceridelor in sange. Grăsimea eliberata de către celule este metabolizata de către ficat şi  excretata de către organism. Circumferinta organismului în regiunea tratata se reduce semnificativ. Rezultatele procedurii de lipoliza vor începe să fie vizibile în termen de aproximativ două săptămâni, după cum corpul indeparteaza natural grăsimea dizolvata. Acest efect va continua timp de câteva săptămâni.

De regulă, 2-4 tratamente sunt necesare, la intervale de 8 săptămâni, pentru a finaliza cu succes  tratamentul. Fiecare sesiune dureaza circa 30 minute si dizolva aproximativ 1 cm din stratul de grasime. Peste 80% din pacienţii sunt foarte mulţumiti de rezultate după 2 - 3 sedinte. Efectele secundare sunt minore si temporare :  inroşirea zonei tratate, umflarea cu sensibilitate la presiune şi, la unii pacienţi, vânătăi. In general, nu necesita anestezie, dar in cazul persoanelor mai sensibile se poate preveni durerea prin aplicarea unei crème anestezice inainte de injectare.
Lipoliza prin mezoterapie este o metodă non- invazivă, de principiu fără anestezie, fara cicatrice, fără reţinere sociala, cu rezultate evidente si durabile, chiar permanente in conditiile mentinerii greutatii prin dieta adecvata si  un program regulat de exercitii fizice.
 

sursa: Care Zone

taguri: slabire, grasime, intretinere corporala, remodelare

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!