Capsula Feng-Shui pentru silueta de vis

25 martie 2007 | Autor: Body Contur

Capsula Feng-Shui pentru silueta de vis

     Ozonoterapie, cromoterapie, meloterapie, dus, aromoterapie, hidromasaj, radiatii infrarosii, sauna uscata, sauna umeda, briza de ioni negativi – toate intr-un singur aparat: Capsula Feng-Shui. Adina Stoicescu, asistent medical la centrul Body Contur prezinta Capsula Feng-Shui:

     „Capsula Feng-Shui este una dintre ultimele inovatii in materie de echipament SPA, un aparat complex, foarte performant, de ultima generatie care ajuta la obtinerea siluetei dorite. Acest aparat pentru slabit si intretinere corporala aduce ca tratament efecte biochimice prin terapia cu raze infrarosii. Tratamentul este unul modern si cu rezultate imbatabile.

     Alte avantaje ale Capsulei Feng-Shui sunt:

     · designul deosebit

     · gradul de confort maxim

     · rezultatele foarte rapide

     Este o capsula translucida ce creeaza satisfactie totala prin: radiatii infrarosii, sauna uscata, sauna umeda, ozonoterapie, cromoterapie, meloterapie, dus, aromoterapie, hidromasaj, briza de ioni negativi.

     Ozonoterapia – curata porii capilarelor, eliminand metalele grele si grasimile din organism. De asemenea, poate avea efect purificator, eliminand poluarea din aer, creand un aer proaspat si sanatos.

     Sauna umeda – aduce beneficii enorme pentru corp prin aportul de energie vitala si imbunatateste circulatia sanguina.

     Aromoterapia – se folosesc creme speciale ce pot fi inspirate in timpul tratamentului prin baia de aburi.

     Cromoterapia – sau terapia prin culori este terapia ce functioneaza prin stimulii dati corpului de catre centrii nervosi de la nivelul creierului.

     Hidromasajul si dusul – se face un masaj relaxant si tonifiant cu jeturi puternice de apa stimuland circulatia sanguina si sistemul limfatic.

     Meloterapia – va puteti relaxa si bine-dispune ascultand in timpul tratamentului muzica preferata cu ajutorul sistemului Radio-CD detinut de Capsula Feng-Shui.

     Ventilatia la nivelul capului – pentru persoanele care suporta mai greu tratamentul la caldura se poate utiliza sistemul de ventilatie la nivelul capului.

     Rezultatele acestei capsule sunt bazate pe vechile principii medicale japoneze conform carora apa si uzul ei in tratamentele corporale prin presiune pot inlatura anumite boli si pot imbunatati starea generala a corpului uman.”

sursa: Body Contur

taguri: capsula feng shui, body contur, slabire, silueta

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!