advertorial

Masajul - cel mai bun aliat impotriva celulitei!

06 august 2006 | Autor: Raluca Florescu

Masajul - cel mai bun aliat impotriva celulitei!

     Faci parte din procentul de 70% femei peste 18 ani care sufera de “nenorocirea estetica” numita celulita? Bine ai venit in clubul celor care se lupta sa scape de "coaja de portocala".

     Ce este celulita?

     Celulita este o afectiune complexa a intregului organism, deoarece ea este provocata de disfunctionalitati ale acestuia, modificari ale metabolismului glucidelor, lipidelor si o retentie a lichidelor in corp. Astfel, tesutul conjunctiv se modifica si la nivelul pielii incepe sa apara asa numita "coaja de portocala".

     Masajul anticelulitic este una din cele mai bune solutii de a scapa de "coaja de portocala". Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita. Masajul se face de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare sau uleiuri cu efect anticelulitic, pentru a-i spori efectul anticelulitic.

     Influentele masajului anticelulitic asupra organismului se explica in buna masura prin actiunea directa asupra straturilor superficiale ale corpului. Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui. Trebuie sa tineti insa cont de faptul ca masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare - se actioneaza insistent (uneori chiar usor dureros) asupra zonelor afectate de celulita.

     De ce doare acest masaj?

     Deoarece celulita este o boala a pielii care ea insasi doare, iar masajul este alcatuit din manevre mai "dure" si profunde cum ar fi: frictiunile, framantatul, ciupiturile etc. Masajul anticelulitic trebuie sa fie efectuat de un profesionist pentru a da rezultate vizibile. Daca apar vanatai inseamna ca intensitatea la care se efectueaza masajul trebuie sa fie redusa, deoarece altfel pot aparea rezultate adverse nedorite.

     La Clinica SlimArt poti beneficia si de acest tip de masaj cu minimum de disconfort si maximum de efecte.

     SlimArt in luna august a pregatit pentru abonatii Beautycenter.ro abonamentul Cellulite Free :
10 sedinte masaj anticelulitic de 30 minute
5 sedinte ultrasunete
5 sedinte presoslim

     Toate acestea la pretul de 350 ron(3500000 lei),tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de aceasta oferta este sa va programati online(www.slimart.ro ).
Va asteptam.

sursa: Slimart

taguri: celulita, masaj, corp, anticelulita

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger