Lipomassage si liftmassage, prin endermologie

28 mai 2012 | Autor: Lavinia Pavel

Lipomassage si liftmassage, prin endermologie

 Cea mai eficienta metoda de remodelare corporala si faciala, dar si de reducere a celulitei este disponibila incepand cu luna mai la GETT’S Incity Residences. 

Endermologia, ca metoda primara de tratament anticelulitica a fost descoperita in Franta, cu aproximativ 20 de ani in urma, de catre Louis Paul Guitay (de aici si denumirea LPG). Endermologia mai are si alte aplicatii in estetica si nu numai. Printre acestea se numara imbunatatirea elasticitatii pielii, drenaj limfatic, modelarea cicatricilor imature, rupturi si intinderi musculare, relaxare, programe de incalzire pentru sportivi, program pre-liposuctie si post-liposuctie.
 
Cellu M6, nonchirurgical si nedureros 
 
CELLU M6 este aparatul care permite accesul la tratamentele endermologice si totodata este primul aparat care a primit certificarea FDA. Endermologia este o tehnica patentata care implica un dispozitiv mecanic cu doua role si prezenta unui vacuum reglabil aplicat pe piele. Aceasta metoda nonchirurgicala si noninvaziva produce un masaj profund al tesutului adipos subcutanat prin miscarea acestor role si creeaza o suctiune controlabila si cuantificabila. Se obtine astfel o crestere a circulatiei sangvine si limfatice cu 200%, scazand retentia lichidian si de toxine. La GETT’S, o sedinta de tratament corporal cu Cellu M6 are pretul de 200 lei, iar una de masaj facial, 230 lei.
 
Secretul unui corp suplu 
 
 Unul dintre programele endermologiei se numeste LIPOMASAJ. Studiile au aratat ca lipomasajul activeaza adipocitele (celule grase) prin intermediul receptorilor beta, cu scopul de a declansa lipoliza (eliberarea sau arderea grasimilor). In plus, lipomasajul stimuleaza fibroblastele, distruge acumularile de grasime, netezeste pielea cu aspect de coaja de portocala si faciliteaza schimbul de fluide. Acesta poate fi efectuat numai cu keymodulul Cellu M6 de la LPG, avand succes acolo unde dietele si exercitiile fizice nu mai functioneaza.  Sau, asa cu afirma chiar Gunnar Peterson: “LIPOMASAJUL este complementul perfect pentru programul desemnat clientilor mei celebri’. Atunci cand celebritatile sunt puse la incercare de neplacutele depozite de grasime si celulita si isi doresc sa-si pastreze curbele sexy, faimosul antrenor american de fitness apeleaza la lipomasaj; pentru barbati si femei, acesta este finisul perfect ce contureaza un aspect fizic ideal.
 
Cele trei functii ale aparatului sunt: ROLL’IN – slabire (declanseaza lipoliza in interiorul adipocitelor avand ca efect distrugerea si eliberarea acizilor grasi), ROLL’UP – conturare (sparge depozitele de grasime si imbunatateste aspectul neuniform al pielii), ROLL’OUT – fermitate (stimuleaza  fibroblastele, fortifiind reteaua de colagen si fibrele de elastina, pentru o piele intinsa si tonifiata).
 
Rezultate vizibile in conturarea corpului, fermitatea si elasticitatea pielii, reducerea celulitei.
Cellu m6 corporal - 200 lei sedinta
Facial cu collagen- 230 lei sedinta
Tratamentele sunt disponibile in cadrul GETT’S Incity Residences
 

taguri: lipomassage, liftmassage, remodelare corporala, endermologie, celulita, getty

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!