BeautyLand: tehnologia in folosul frumusetii

13 ianuarie 2004 | Autor: Mihaela Preda

BeautyLand: tehnologia in folosul frumusetii

     Kilogramele in plus sau aspectul inestetic al pielii odata cu instalarea celulitei dau batai de cap multor femei si chiar barbati. Sedentarismul nu iarta nici chiar pe cei care urmeaza un regim alimentar sanatos, celulita si aripioarele netinand cont de greutatea unei persoane. Asadar, daca stati mult timp pe scaun, la servici, fara a face apoi macar minimum de miscare, in scurt timp vor aparea si urmarile.
Pentru cei care doresc sa previna si mai ales pentru cei care au decis sa lupte cu kilogramele si sa se ingrijeasca mai mult de corpul lor, Beautyland ofera o gama larga de servicii: de la diagnosticare si monitorizare, la tratamente prin electrostimulare, termoterapie, infraterapie, termocream, impachetari cu parargil, lifting facial, ridicarea sanilor, drenaj limfatic si sedinte de masaj.

     Fiecarei cliente ii este intocmita inca de cand trece pragul salonului, o fisa personala de tratament, astfel tinandu-se cont de necesitatile fiecaruia in parte. Cu ajutorul unui aparat se determina cantitatea tesutului gras, in comparatie cu alte tipuri de tesut, dupa care se trece la intocmirea unui “plan de bataie”.

     Stimularea in profunzime a muschilor, prin micro-curenti, pe suprafata pielii, realizeaza cresterea circulatiei sangvine si aducerea nutrientilor la muschi si celule; de asemenea este extrem de eficient pentru drenaj limfatic, reface procesul natural celular si imbunatateste functionarea tenului si accelereaza producerea colagenului.

     Reducerea celulitei se face prin mai multe metode:
     - termoterapie, un procedeu care produce efecte vizibile chiar dupa prima sedinta mai ales in combinatie cu alte tratamente : electrostimularea (clientei i se aplica mai intai electrozii dupa care este infasurata in patura termoactiva) , impachetari cu geluri sau creme puternic reductoare, cu produse pe baza de namol sau alge marine
     - termocream, combinarea a doua proceduri: termoterapia si impachetari in crème cu un puternic rol reducator
     - impachetari cu parargil

     Nu este de ajuns sa tineti cura de slabire sau sa alergati in parc dupa o zi extenuanta la servici, dupa cum nu va va fi de folos un tratament ales la intamplare, din auzite. In conditiile in care tot mai multi oameni devin sedentari, si tehnologia saloanelor de frumusete a avansat pentru a suplini ceea ce organismului ii lipseste, astfel incat dupa o luna va puteti privi in oglinda cu alti ochi si chiar va puteti reinnoi garderoba!

sursa: beautycenter.ro

taguri: Beautyland, frumusete

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!