Ravioli cu branza si sos de smantana cu ciuperci

20 martie 2011 | Autor: Bogdan Besliu

Ravioli cu branza si sos de smantana cu ciuperci

Ravioli sunt acele tipuri de pastă făinoasă care vin cu un bonus. O umplutură fie ea din carne, brânză sau ciuperci, care se mulează ușor cu o varietate largă de sosuri. O masă rapidă și gustoasă, nu foarte miloasă cu silueta.

Ingrediente

  • Jumătate de pungă de Ravioli
  • 150g de smântână
  • Jumătate de ardei gras
  • O lingură de maioneză
  • 2 ciuperci mari
  • 50g cașcaval
  • Un cub de unt


Am fiert pastele după cum indica ambalajul (14 minute în apă clocotită, cu un gram de sare). Ciupercile le-am feliat subțire, ardeiul l-am tocat cubulețe. Am sotat ciupercile două minute în unt, am adăugat smântâna, maioneza, cașcavalul și piper alb. Au stat pe foc vreo 6 minute în total. După ce am închis focul, am adăugat ardeiul. Combinate fac un prânz pe cinste. Poftă bună!

sursa: Ebucataria.ro

taguri: Ravioli, paste, ciuperci, smantana, unt

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!