Minitort de biscuiţi cu frişcă şi ciocolată

18 noiembrie 2010

Minitort de biscuiţi cu frişcă şi ciocolată

Ingrediente:
•400 grame biscuiţi
•200 grame frişcă
•1 pahar lapte
•esenţă de rom
•Cremă de ciocolată cu frişcă

Mod de preparare:
Pe un platou se aşează un strat de biscuiţi, se însiropează cu laptele amestecat cu esenţă de rom.Se ung biscuiţii cu cremă, peste care punem un strat subţire de frişcă.
Continuăm până se termină biscuiţii şi crema, ultimul strat fiind de biscuiţi.
Apoi se înveleşte în frişcă. Se ornează în diferite moduri, în funcţie de imaginaţia fiecăruia.
 

 

sursa: Delicatesa.ro

taguri: biscuiti, tort, cacao, rom, frisca

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!