Piept de pui în sos de smântână şi caşcaval

29 august 2011

Piept de pui în sos de smântână şi caşcaval

Ingrediente:
•1 bucată piept de pui
•usturoi
•3 linguri smântână
•sare
•piper
•caşcaval ras

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se aşează într-un vas termorezistent. Usturoiul se pisează şi se amestecă cu smântâna, sarea şi piperul.
Amestecul rezultat se toarnă peste pieptul de pui. Deasupra se adaugă caşcavalul ras.
Se bagă în cuptorul încins la 200 grade timp de 30 de minute sau până se rumeneşte frumos deasupra.
 

sursa: Delicatesa.ro

taguri: pui, cascaval, smantana, usturoi

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!