Nutriţie » Reţete
Piept de pui în sos de smântână şi caşcaval
29 august 2011
Ingrediente:
•1 bucată piept de pui
•usturoi
•3 linguri smântână
•sare
•piper
•caşcaval ras
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se aşează într-un vas termorezistent. Usturoiul se pisează şi se amestecă cu smântâna, sarea şi piperul.
Amestecul rezultat se toarnă peste pieptul de pui. Deasupra se adaugă caşcavalul ras.
Se bagă în cuptorul încins la 200 grade timp de 30 de minute sau până se rumeneşte frumos deasupra.
sursa: Delicatesa.ro
taguri: pui, cascaval, smantana, usturoi
beautycafe
Cele mai noi discuţii
- Noutati Mineralium Dead Seapostat în Îngrijire ten
- Cum te ajuta somnul de frumusete?postat în Îngrijire ten
- Oje NYC! postat în Păr, tunsori, coafuri
- “Achtung, baby!” – o noua colectie semnata Gina Butiucpostat în Stil de viaţă, modă
- Colectia de ciocolata de la Wellaton - clipe de neuitat postat în Păr, tunsori, coafuri
- Cum sa tratezi iritatiile pieliipostat în Tratamente look (ten, ochi, buze, proceduri cosmetice)
- Ceai alb pentru un ten luminospostat în Îngrijire ten
- Somon marocanpostat în Reţete
- Expo Mariage: nunti pe toate gusturilepostat în BeautyBride: mirese, nunţi
- Tehnologia Power-Plate, secretul revolutiei în industria frumusetii, sportului si wellnessului din întreaga lume, în premiera în Româniapostat în Noutăţi, evenimente
beautycenter.ro
beautycenter.ro este primul site de beauty din Romania, lansat în 2003. Suntem partenerul online al companiilor din domeniul frumuseţii si promovăm informaţii şi servicii de calitate.
Catalogul nostru cuprinde peste 2500 de companii:
- saloane si centre de infrumuseţare
- clinici de chirurgie estetică
- săli de fitness şi aerobic
- stilişti, nutriţionişti, esteticieni