Ciulama de ciuperci

23 noiembrie 2010

Ciulama de ciuperci

Ingrediente:
•750 grame ciuperci
•1 lingură unt sau untură
•1 lingură făină
•sare
•1 ceşcuţă lapte

Mod de preparare:
Se curăţă ciupercile, se spală, se taie.

Se fierb cu apă sărată (apă atât cât să le acopere).Când sunt gata, se strecoară, iar zeama se păstrează.Se prăjeşte uşor făina în unt, se stinge cu zeama în care au fiert ciupercile, se adaugă o ceşcuţă de lapte şi se lasă să fiarbă până ce sosul este potrivit de gros.
Se adaugă ciupercile şi se mai fierb 10 minute.Se serveşte fierbinte cu mămăliguţă.


 

sursa: Delicatesa.ro

taguri: ciuperci, ciulama, mamaliguta, unt

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!