Eclere cu cremă de vanilie

21 aprilie 2011

Eclere cu cremă de vanilie

Ingrediente:
•200 grame făină
•100 mililitri ulei
•200 mililitri apă
•5-6 ouă
•Crema pentru eclere
•glazura de ciocolata

Mod de preparare:
Apa cu uleiul se fierb, se adaugă făina şi se amestecă bine. Se ia de pe foc şi se adaugă pe rând ouăle, omogenizându-se bine. În tava tapetată cu hârtie de copt se pun cojile de eclere, apoi se coc la 200 grade timp de 25 de minute.Se ia de pe foc şi se adaugă pe rând ouăle, omogenizându-se bine. În tava tapetată cu hârtie de copt se pun cojile de eclere, apoi se coc la 200 grade timp de 25 de minute. Cojile astfel obţinute se taie pe jumătate şi se umplu cu cremă. Deasupra se pune glazura de ciocolată.

sursa: Delicatesa.ro

taguri: ecler, ciocolata, vanilie

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!