Budinca de orez cu fructe si scortisoara

12 noiembrie 2010

Budinca de orez cu fructe si scortisoara

Ingrediente:
40 g orez pentru budinca, 1 lingura de zahar tos, 1 mar dulce, cojit si taiat, 350 ml lapte (pasteurizat), ½ lingura de scortisoara.

Mod de preparare:
Daca vreti sa diversificati vechiul orez cu lapte, puteti adauga fructe proaspete sau uscate si scortisoara la budinca traditionala din lapte. Puteti folosi si alte fructe de sezon daca nu gasiti mere dulci.
Incalziti cuptorul la 150°C. Clatiti orezul in apa si scurgeti bine. Introduceti toate ingredientele intr-un vas termorezistent, putin adanc, amestecand bine. Puneti in cuptor si coaceti timp de 1½ ora, pana cand orezul este moale. Se poate manca si rece.

sursa: Alimentatiecopii.ro

taguri: budinca, orez, scortisoara, fructe

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!