Katie Holmes a slabit dupa reteta Victoriei Beckham

29 iunie 2007 | Autor: Anne-Marie Marinescu

Katie Holmes a slabit dupa reteta Victoriei Beckham

     Katie Homes, tanara sotie a lui Tom Cruise si mama primului copil al actorului, a avut ceva probleme cu greutatea, dupa nastere. Ea s-a chinuit pana de curand sa scape de kilogramele acumulate in timpul sarcinii, dar iata ca cea mai buna solutie s-a dovedit reteta prietenei ei, Victoria Beckham.

     Katie a aparut de curand pe o plaja din sudul Frantei, intr-un costum intreg, negru, care ii punea in evidenta formele atragatoare. Ea e declarat ziaristilor care s-au tinut scai dupa ea, ca a fost nevoita sa tina mai multe diete, pentru a ajunge din nou de la masura 10 la 6. Cum acestea s-au dovedit ineficiente, a apelat la Posh, renumita pentru silueta ei, dupa nasteri repetate. Aceasta a sfatuit-o sa bea cat de multa apa poate, sa manance legume fierte si mult peste fiert sau fript. Deasemni, sa bea in fiecare dimineata suc de morcovi, si sa manance un ou fiert. Victoria a mai sfatuit-o sa renunte la cafea si sucuri carbogazoase, cel putin pentru o perioada.

     Katie spune ca a reusit sa slabeasca in 2 luni destul cat sa se afiseze cu mandrie intr-un costum de baie si ca in scurt timp va reveni la greutatea cu care era obisnuita inainte de sarcina.

sursa: beautycenter.ro

taguri: katie holmes, greutate, dieta, posh

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!