Noul look i-a adus lui Kyle titlul de

10 ianuarie 2007 | Autor: Daiana Arpad

Noul look i-a adus lui Kyle titlul de

     Glamour a plasat-o de curand pe micuta cantareata australiana pe locul intai in topul celor mai stilate staruri<!--topnews-->. Primele fotografii ale lui Kyle Minogue, dupa ce a invins cancerul, au fost realizate de iubitul ei, Olivier Martinez, intr-un weekend la Portofino, Italia. Cu un look de adolescenta, Kyle i-a luat locul lui Kate Moss, castigatoarea de anul trecut si a reusit sa o devanseze si pe Victoria Beckham, sotia celebrului fotbalist clasandu-se anul acesta pe locul 2.

     "N-am mai vazut niciodata aceasta latura atat de feminina a lui Kyle. E la fel de sexy dar isi afiseaza mult mai subtil farmecul. Are un stil nou, cu care femeile se identifica.", a declarat Jo Elvin, editorul revistei Glamour. Minogue, in varsta de 38 de ani, ocupase, in 2006, locul 26.

     Topul celorlalte 10 cele mai stilate vedete este intregit de: Nicole Richie, Kate Moss, Sienna Miller, Mischa Barton, Jennifer Aniston, Rachel Bilson, Kate Hudson si Gwen Stefani. Cel mai bine imbracat barbat este David Beckham, iar cel mai prost imbracat a fost desemnat Pete Doherty. Revista Glamour va publica topul in intregime in luna februarie a acestui an.

sursa: beautycenter.ro

taguri: kyle minogue, glamour, top, stil

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!