Tom Ford va crea cosmetice de lux alaturi de Estee Lauder

15 aprilie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Tom Ford va crea cosmetice de lux alaturi de Estee Lauder

     Tom Ford va reveni pe piata modei internationale, la un an dupa ultima prezentare alaturi de Gucci. Ford, unul dintre cei mai talentati si prolifici designeri vestimentari din ultimul deceniu, este cunoscut ca omul care a transformat Gucci intr-unul din cele mai cunoscute si mai profitabile branduri si care a strins, de-a lungul activitatii de pina acum, nu mai putin de 200 milioane dolari. 

     De curind el a anuntat ca numele sau va fi asociat, de acum inainte, cu cel al concernului Estee Lauder. Afacerea va fi coordonata de firma sa, Ford, cu aportul partenerului sau de afaceri, Domenico de Sole si se asteapta ca prima colectie sa apara pe piata anul acesta, de Craciun.Pina atunci, Ford lanseaza o linie de ochelari de soare, colectia vestimentara de toamna Tom Ford fiind si ea aproape gata.

     Ford isi motiveaza alegerea prin fler. El spune ca a stiut intotdeauna sa “miroasa” posibilele afilieri aducatoare de profit. El si partenerul sau intentioneaza sa lanseze, alaturi de Estee Lauder, prima gama adevarata de produse cosmetice de lux, din secolul XXI si un parfum pe masura, ce va fi lansat in toamna lui 2006. Cei doi au refuzat sa dea amanunte despre suma pe care o vor investi in aceasta afacere.

     Despre acest subiect, John Demsey, presedintele Estee Lauder, s-a limitat la a face o declaratie scurta si la obiect: “ prima cea mai creativa colaborare pe care trustul nostru a avut-o vreodata”.

taguri: Tom Ford, cosmetice

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!