Scarlett Johansson - noua ambasadoare a L'Oréal Paris

11 ianuarie 2006 | Autor: Mihaela Preda

Scarlett Johansson - noua ambasadoare a L'Oréal Paris
copyright: -

     Compania de produse cosmetice L’Oréal a anuntat ca este mindra sa aiba o noua ambasadoare a frumusetii in lume, in persoana actritei Scarlett Johansson. Ea va reprezenta produsele L’Oréal incepind cu 2006, iar primul clip publicitar ce o are ca protagonista va fi difuzat in timpul celei de-a 63-a ceremonii a Annual Golden Globe Awards, la data de 16 ianuarie.

     "Este minunat sa pot lucra cu L’Oréal. E o companie care de ani de zile celebreaza independenta femeii si de aceea ca simt onorata sa fac parte din echipa lor si din campaniile pe care le vor face.", declara Scarlett.

     Youcef Nabi, reprezentantul L’Oréal, declara la rindul sau ca deja s-au filmat 3 astfel de campanii, cu Scarlett: una pentru un produs de machiaj, una pentru un produs de ingrijire corporala si cea din urma pentru deja celebrul Gloss Glam Shine.

     Scarlett Johansson a debutat in lumea showbizului cu dreptul, la virsta de 8 ani, alaturi de Ethan Hawke, intr-o piesa de teatru. La 14 ani a primit primul ei rol important, rolul unei tinere traumatizate dupa un accident, in filmul "The Horse Whisperer". Dupa aproape 10 ani de lucru ca actrita mai putin cunoscuta, Johansson a dovedit ca este unul dintre talentele valoroase ale Holywood-ului. Ea a fost nominalizata de 4 ori la premiile Golden Globe,ultima nominalizare, de anul acesta, fiind pentru rolul secundar din Match Point. Pe linga aceste nominalizari, Scarlett a primit premiul pentru cea mai buna actrita in ro principal in filmul "Lost in translation", regizat de Sofia Coppola si prezentat la Festivalul de Film de la Venetia.

     Contractul cu L’Oréal este primul de acest gen pe care actrita il semneaza si spera ca va face treaba buna si ca ii va aduce noroc si pe viitor.

taguri: l'oreal, scarlett johansson

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!