Cele mai frumoase picioare

22 iulie 2008

Cele mai frumoase picioare

     Elle Macpherson are cele mai frumoase picioare, potrivit unui sondaj realizat printre americani, la comanda companiei de produse de infrumusetare, Nair. Fostul top model, acum in varsta de 44 de ani, a obtinut cele mai multe voturi, pe locurile urmatoare aflandu-se Kylie Minogue si Cindy Crawford, manechin din aceasi generatie cu Elle.

     Faptul ca femei peste 40 de ani domina topul nu este o noutate pentru realizatorii de sondaje care au ca tema frumusetea feminina. Heidi Edwards, consilier de imagine pentru multe dintre starurile Hollywood-ului, explica: « Femeile au devenit din ce in ce mai constiente de frumusetea lor si au invatat sa si-o intretina. Elle arata fabulos, cum poate femei de 20 si ceva de ani nu arata, tocmai fiindca a inteles ca frumusetea trebuie intretinuta si nu e doar un aspect fizic ci tine si de implinirea sufleteasca, profesionala, familiala. O femeie implinita, daca se ingrijeste, este radianta. Asa se explica ca majoritatea celor votate a fi exemple de frumusete au in jur de 40 de ani”.

     Elle a urmat adevarate terapii de ingrijire, unde a invatat sa isi supravegheze atent alimentatia, a facut exercitii fizice special create pentru constitutia ei, iar ca produse cosmetice a folosit intotdeauna cele recomandate de consilierul ei de imagine. Din nefericire nu toate femeile isi pot permite astfel de programe de infrumusetare, din cauza costurilor ridicate pe care acestea le implica.

sursa: beautycenter.ro

taguri: picioare, frumusete, Elle Macpherson

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!