Versace o prefera pe Demi Moore Madonnei

26 aprilie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Versace o prefera pe Demi Moore Madonnei

     Actrita Demi Moore va lua curind locul cintaretei Madonna, in campaniile Casei Versace. La 42 de ani, Demi radiaza de frumusete si nu putini au fost cei care si-au pus intrebarea daca ea a apelat la chirurgia estetica pentru a arata ca la 25 de ani. Indiferent de raspuns, un lucru este cert: fosta sotie a lui Bruce Willis si actuala logodnica a lui Ashton Kutcher, arata traznet in Ingerii lui Charlie 2, este intr-o forma fizica de invidiat, iar acum chipul ei va fi prezent la toate manifestarile alaturi de Versace. 

     Actrita si logodnicul ei au fost vazuti la aceeasi masa cu Donatella Versace si fotograful Mario Testino, intr-un restaurant luxos din Londra.

     Casa de moda italiana a fost reprezentata, pina anul acesta, de Madonna, care este cu 3 ani mai mare decit Demi. Astfel, Versace confirma preferinta pentru femei mature, ca imagine a firmei, lucru tot mai des intilnit in lumea modei internationale. Adolescentele de 20 de ani mai au de defilat pe podium, pina ce vor putea aspira la statutul de imagine a unei firme ca Versace.

     Cit despre zvonurile ca Demi ar fi insarcinata, Asthton declara: "Si eu si ea ne dorim un copil, insa in acest moment nu putem spune ca visul nostru s-a realizat. Demi nu este insarcinata."

taguri: Versace, Demi Moore, Madonna

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!