Lindsay a lansat o colectie de ciorapi trazniti

15 octombrie 2008

Lindsay a lansat o colectie de ciorapi trazniti

     Lindsay Lohan adora ciorapii si jambierele. Nu pierde nici o ocazie de a se afisa cu ciorapi de toate culorile si cu tot felul de modele traznite. Probabil fiindca oferta pentru gusturile ei este destul de limitata, actrita a decis sa isi deschida o fabrica de ciorapi si sa lanseze o colectie speciala, pentru femeile care ii impartasesc aceasta pasiune. Lindsay a ales un nume inedit pentru prima ei colectie: 6126. Numerele reprezinta data nasterii lui Marilyn Monroe, fiindca, spune Lindsay, “Marilyn e nemuritoare iar look-ul ei glam se potriveste perfect brandului pe care l-am creat”.

     Actrita a venit la lansare imbracata intr-o pereche de ciorapi cu multe decupaje in diverse forme geometrice. Ea le-a asigurat pe femei ca exista cate un model pentru fiecare: “ De la ciorapi cu fermoar la glezna, pana la cei cu mici aplicatii din casmir sau modelul fluture – cu imprimeuri colorate. Sper ca ii veti purta cu placere, pentru ca mie mi-a facut o mare placere sa ii confectionez.” In seara lansarii ciorapii s-au epuizat in timp record, ceea ce a bucurat-o nespus pe actrita care a anuntat ca va dona acele incasari Fundatiei pentru Cercetarea Cancerului Ovarian.

     Noii ciorapi se gasesc in magazinele din New York inca de pe 13 octombrie. Ei si vor ajunge si pe piata europeana, in aceasta toamna. Preturile variaza, de la 40 la 200 de dolari, in functie de material si model.

sursa: beautycenter.ro

taguri: ciorapi, lindsay lohan

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!