Primul blog al unui centru de frumusete

30 martie 2007

Primul blog al unui centru de frumusete

     Body Contur, centru de infrumusetare si remodelare corporala, lanseaza primul blog al unui centru de frumusete - http://www.bodycontur.ro/blog/, un loc in care vor fi prezentate proceduri moderne, tehnici eficiente de frumusete si intretinere, SPA, tendinte, sfaturi utile si multe altele.

     La intrebarea De ce Body Contur Blog? ne raspunde Adina Petre, director general: „Body Contur este un centru de frumusete si remodelare corporala. Totul a pornit de la faptul ca in incercarile mele de a gasi un centru care sa-ti ofere servicii de calitate am avut tot felul de deceptii. Cautam un loc unde sa te simti respectata, ingrijita, sa simti ca cineva are grija de tine si este interesat de tine ca persoana si nu in calitate de client, fara a fi nevoit sa scoti o avere din buzunar. Sincer vorbind eu nu am gasit locul acesta si sunt convinsa ca sunt multe doamne care simt acelasi lucru. Asa ca m-am hotarat si am deschis acest centru in care eu sunt cel mai exigent client, un centru cu aspect international, cu servicii de cea mai buna calitate, unde primesti atentie, esti tratat cu amabilitate, dar si cu preturi accesibile oricarei femei care doreste sa se intretina. Nu este firesc ca daca nu dispui de resurse financiare importante, sa fie nevoie sa accepti servicii de proasta calitate. Acum exista un centru unde orice persoana poate suferi o transformare precum cea a Cenusaresei intr-o Printesa.

     Si pentru ca sunt multe aspecte legate de frumusete si remodelare corporala vom incerca pe acest blog sa vorbim deschis despre cat mai multe dintre ele, sa oferim informatii utile tuturor, sa prezentam tratamente moderne, tendinte si multe altele. Suntem deschisi oricaror sugestii asa ca va asteptam cu mare drag sa ne spuneti ce ati dori sa gasiti pe acest blog.”

     Pe blog se poate discuta despre subiectele tratate cu specialisti in domeniu, fiecare isi poate spune parerea cu privire la tratamente, poate impartasi experientele avute in tratamentul cu diverse aparate s.a.m.d. Body Contur Blog va asteapta deja parerile si sugestiile – ce ati dori sa contina blogul. In plus, gasiti deja doua teme de real interes: vergeturile si micro-dermoabrazarea – o metoda eficienta de tratare a lor si Capsula Feng Shui.

sursa: Body Contur

taguri: blog, body contur

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!