Charlize Theron refuza sa tina dieta

06 martie 2008 | Autor: Anne Marie Marinescu

Charlize Theron refuza sa tina dieta

     Charlize Theron este una din cele mai frumoase femei din lume. Cu toate astea, recunoaste ca a avut si ea probleme cu greutatea. La 16 ani, cand si-a inceput cariera de model, I s-a pus in vedere sa slabeasca cateva kilograme, pentru a fi inclusa in prezentarile de moda ale designerilor celebri. Charlize insa a refuzat sa tina dieta. “Nu puneam mare pret pe cariera de model. Pentru mine era ca si o slujba de ospatarita – o modalitate temporara de a strange bani pentru adevarata cariera. Visam sa fiu dansatoare de balet.”

     La 19 ani, Charlize a fost insa nevoita sa renunte la dans, in urma unui accident serios la genunchi. Atunci s-a orientat catre actorie. Desi refuza in continuare sa tina dieta, cand ia cateva kilograme in plus, Charlize a acceptat insa bucuroasa sa se ingrasa pentru rolul din Monster, rol care i-a adus si un Oscar.

     Acum in varsta de 32 de ani, actrita recunoaste ca nu i-a fost usor nici sa se ingrasa, insa “sunt roluri care necesita mai mult decat talent actoricesc pentru a le interpreta cu succes. In cazul lui Aileen, era normal ca ea sa fie mai plinuta. Cand dormi in fiecare seara sub un pod si mananci ce apuci cu siguranta nu ajungi la gym”. Cum a facut sa revina la greutatea initiala dupa acest rol? “Simplu. Am reinceput sa maninc normal si sa fac putin sport, iar rezultatele au aparut dupa cateva luni. Deci nu a fost nevoie de dieta”.

sursa: beautycenter.ro

taguri: charlize theron, dieta, greutate

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!