Renee a spus

13 mai 2005 | Autor: Mihaela Preda

Renee a spus

     Actrita Renee Zellweger s-a casatorit luni, 9 mai, pe o plaja din Virgin Islands, cu cantaretul de country Kenny Chesney, socand lumea mondena de peste ocean si nu numai. 

     Cei doi s-au cunoscut in ianuarie, cu ocazia unei festivitati organizate pentru stringerea de fonduri destinate victimelor tsunami. Ei nu s-au afisat prea mult in public, impreuna, de aceea idila lor a scapat de ochii curiosi ai ziaristilor. Chiar si la nunta ei au invitat numai familia si prietenii apropiati, pentru o ceremonie pe plaja, care a durat 15 minute. Cei doi miri au dat presei o singura fotografie, care il infatiseaza pe Kenny sarutind mina sotiei sale, dupa ce au spus “da”.

     Potrivit revistei Country Weekly, Kenny s-a indragostit de Renee inca de cind a vazut-o in filmul Jerry Maguire. Acesta l-a inspirat sa scrie, in 1999, melodia “ You had me at hello”. Atit Renee, cit si Kenny, se afla la prima lor casatorie, desi Renee a avut, de-a lungul timpului, relatii de lunga durata cu Jim Carey si Jack White.

     Singura care a intuit fericitul eveniment este Carolina Herrera, care I-a si facut, de altfel, rochia de mireasa. Carolina povesteste ca Renee a rugat-o, in urma cu citeva saptamini, sa ii creeze o rochie alb-unt pentru o ocazie speciala, fara a da insa alte amanunte. Actrita a venit la o singura proba, din cauza termenului foarte strins, insa rochia a iesit cum nu se poate mai bine.

     Cunoscuta la Hollywood pentru inversunarea cu care isi tine secreta viata privata, Renee promite sa aiba grija ca nici casnicia ei sa nu fie mediatizata, pentru a se putea bucura, alaturi de proaspatul ei sot, de viata in doi.

taguri: Renne Zelweger, nunta, mireasa

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!