Elle Macpherson a creat THE BODY

11 iunie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Elle Macpherson a creat THE BODY

     Elle Macpherson se pregateste pentru lansarea liniei proprii de cosmetice, THE BODY, in luna septembrie a acestui an. evenimentul va avea loc in Anglia, locatia nefiind inca exact stabilita, la aceasta data.

 

     Produsele de ingrijire a corpului si a fetei au drept target femeile de cariera, ocupate, ca si proaspetele mamici, care doresc sa revina la silueta dinainte de sarcina. Elle recunoaste ca doar aplicarea cremelor antivergeturi nu este de ajuns, insa combinate cu exercitiile adecvate, cremele grabesc procesul de recuperare a pielii.

     “Fac totul din punctul de vedere al unui consumator. Sunt mama, lucrez si nu mai imi ramine mult timp petru ingrijirea personala. De aceea am creat exact produsele de care eu aveam nevoie si care ma fac sa ma simt bine in pielea mea.“

     THE BODY promite sa aiba acelasi succes ca si linia de lenjerie intima lansata de fostul top model in urma cu ceva vreme. Ingredientele succesului, spune Elle, sunt aceleasi: produse de calitate ireprosabila la un pret accesibil.

taguri: Elle Macpherson, The Body

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!