Secretul lui Beckham: cremele hidratante si manichiura

18 mai 2005 | Autor: Mihaela Preda

Secretul lui Beckham: cremele hidratante si manichiura

     Dupa ce a fost catalogat drept “cel mai frumos sportiv”, de catre revista People, fotbalistul David Beckham s-a gindit ca nu ar strica sa isi dezvaluie secretul frumusetii. El declarat ca sotia sa, Victoria, l-a invatat cit de important este sa iti hidratezi pielea si sa te ocupi de manicura.

 

     “Am invatat multe de cind sunt cu ea. De cite ori iesi afara in frig sau ploaie pielea este agresata, asa ca obisniesc sa ma dau cu crème hidratante in fiecare dimineata. Iar noaptea folosesc o crema speciala pentru ochi, iar dupa baie un lapte de corp cu vitamine. Cam o data pe saptamina ma rasfat la un salon unde imi fac manichiura.”

     Starul lui Real Madrid a mai recunoscut ca ii place sa se si penseze, fiindca nu ii plac sprincenele crescute anapoda si ca, in privinta cremei pentru ochi are deja una favorita:la Prairie, costul unei cutiute ridicindu-se la 100 de dolari.

     Iata deci ca exista si barbati care iau exemplu de la sotiile lor. Interesant ar fi de stiut ce anume a invatat Victoria de la David, in acesti ani de casnicie. Deocamdata nu a prins-o nimeni in ofsaid, sau in vreo camera de hotel, inselindu-si partenerul.

taguri: David Beckham, creme

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!