Ce-si doresc femeile?

08 ianuarie 2007 | Autor: Daiana Arpad

Ce-si doresc femeile?

     Jemma Kid, Mary McCartney, Annie Lennox si alte staruri au facut echipa intr-un pictorial numit “What women really want”. Pictorialul face parte dintr-o campanie de strangere de fonduri pentru fundatia Breast Cancer Haven. Fiecare celebritate a fost citata cu o fraza despre ce crede ca isi doresc femeile, iar fotografiile si citate lor vor fi expuse la Londra, in perioada 12-18 ianuarie.

     Si…ce-si doresc femeile? “Fiecare femeie are nevoie de o prietena sau un prieten, cineva cu care sa poata discuta orice, pe care sa se poata baza si cu care sa isi impartaseasca bucuriile si necazurile”, considera Jemma Kid, care a pozat alaturi de cea mai buna prietena a ei.

     Annie Lennox a ilustrat dorinta femeilor printr-o plaja goala si un hamac, undeva in departare. “Orice femeie isi doreste, din cand in cand, sa se retraga undeva sa se relaxeze; un loc linistit, unde sa admiri marea si sa simti briza cum te mangaie…”

     Mary McCartney, in schimb, spune ca femeile isi doresc putina distractie. Cea mai interesanta idee de fericire vine din partea unei prezentatoare de stiri, Emily Maitlis: “Femeile isi doresc un barbat care sa devoreze fiecare cuvant pe care il rostesc si femei care sa le intrebe cum reusesc sa arate asa de bine, mai ales dupa ce au avut copii.”

     Fondurile stranse cu ocazia acestei expozitie vor fi donate clinicii Breast Cancer Haven, in vederea deschiderii unor clinici pe tot teritoriul Regatului Unit.

taguri: femei, fotografii, expozitie, annie lennox

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!