Courtney Cox va reprezenta Kinerase

02 mai 2005 | Autor: Mihaela Preda

Courtney Cox va reprezenta Kinerase

     Courtney Cox este noua imagine a companiei americane de cosmetice Kinerase. Actrita va aparea intr-o campanie publicitara importanta, a brandului, campanie ce va fi difuzata in SUA, Europa si Canada. In prezent ea poate fi vazuta doar pe situl companiei, unde declara: “ Kinerase este o metoda simpla si eficienta prin care eu imi pastrez pielea tinara si frumoasa.”

 

     Produsele Kinerase sunt bine cotate in SUA, dar mai putin cunoscute in restul lumii. De aceea misiunea lui Courtney este de a convinge femeile de pretutindeni ca reteta look-ului ei sta in utilizarea acestor produse cosmetice.

     “Sunt o femeie activa, am si familie si cariera, asadar imi ramine putin timp petru ingrijirea personala. Kinerase face treaba in locul meu, de aceea sunt mindra ca m-au ales pe mine drept imaginea lor. Eu foloseam de mult produsele si le recomandam de cite ori aveam ocazia, tuturor apropiatilor mei.”, se destainuie actrita intr-un interviu dat revistei Vogue. Cit de convigatoare va reusi ea sa fie? Asteptam si noi cu nerabdare sa vedem!

taguri: Courtney Cox, Kinerase

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!