Diana Ross, simbolul frumusetii

24 ianuarie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Diana Ross, simbolul frumusetii

     Make-up Art Cosmetics (M.A.C.), una dintre cele mai populare companii de pe piata cosmeticelor, a desemnat-o pe superba cintareata Diana Ross drept imaginea sa pentru noua linie de produse Beauty Icon.
     “Diana este o frumusete iesita din comun, atemporala, inzestrata cu un talent enorm si cu o personalitate unica, pe care si-o exprima prin felul in care se imbraca, se ingrijeste si se machiaza. Este tot ceea ce M.A.C. poate cauta la o femeie.”, declara presei americane presedintele companiei, John Demsey. 

     Noile produse ale liniei Beauty Icon marseaza pe culori ca: roz, aramiu, coral si toate nuantele derivate din acestea. Fotografiile pentru promovarea colectiei au fost realizate de Michael Thompson, la New York, de machiajul Dianei ocupindu-se celebrul make-up artist Val Garland.

     M.A.C. a fost fondata in anul 1984, in Canada, iar in prezent face parte din grupul de companii Estee Lauder, cu reprezentante in 50 de tari din intreaga lume. Odata cu lansarea noii colectii de produse de machiaj, firma urmareste extinderea pe piata cosmeticelor din Europa.

taguri: Diana Ross, simbol, frumusete

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!