Oscarul parfumurilor, la New York

12 aprilie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Oscarul parfumurilor, la New York

     Ballroom, sala de festivitati a cladirii Hammerstein din New York, a fost ticsita, joi seara, cu vedete de tot felul. Covorul rosu de la intrare si-a asteptat invitatii, toti imbracati in fracuri sau toalete de seara atent alese, ca si in seara Oscarurilor. 

     Celebritatile din lumea filmului si a modei s-au intilnit si anul acesta, la Fragrance Foundation Awards. Actrita Marisa Tomei, manechinul Sophie Dahl, cintareata Ashanti, au venit special la acest eveniment pentru a o celebra pe Carolina Herrera, a carei activitate de o viata, ca designer, a fost rasplatita printr-un premiu special.

     Celebrat annual in New York, inca din 1943, Fragrance Foundation Awards (Fifi, cum este cunoscut in lumea mondena) reuneste peste 1000 de specialisti din domeniul industriei cosmeticelor si parfumurilor, dar si proprietari de magazine somptuoase, actori, cintareti si reprezentanti ai mass media.

     Printre cistigatorii de anul acesta se numara: Donna Karan Cosmetics, Elizabeth Arden, Coty Beauty US, Chanel. Fondurile cistigate de pe urma acestui show sunt alocate universitatilor si laboratoarelor din intreaga lume, care se ocupa cu cercetarea si realizarea de noi esente pentru parfumuri.

taguri: Oscar, parfum, New York

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!