Halle Berry, de la Xmen 3 la Casa Versace

05 februarie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Halle Berry, de la Xmen 3 la Casa Versace
copyright: -

     De Halle Berry nu prea s-au mai auzit multe de la ultimul ei film, Catwoman. Totusi, actrita de 39 de ani nu a stat degeaba. Anul acesta Halle va putea fi vazuta in doua noi filme si intr-o campanie de promovare a Casei Versace.

     In prezent ea filmeaza pentru "Perfect Stranger", dar si pentru populara serie Xmen. Surpriza nu este insa aceasta. Halle va aparea anul acesta pe copertile revistelor din intreaga lume, imbracata in noua colectie a Donatellei Versace, in ceea ce se vrea a fi o campanie publicitara de amploare.

     "Ea reprezinta tot ce este frumos in aceasta colectie. Iubeste culorile, este feminina, are o senzualitate iesita din comun si in plus e o femeie care stie sa-si traiasca viata. Este foarte usor sa lucrezi cu ea, este mai potrivita ca orice alt model, pentru hainele pe care le-am creat. Pe ea totul vine perfect. De aceea am ales-o pe Halle", declara Donatella.
     Fotograful Mario Testino este norocosul care a lucrat cu Halle Berry pentru aceasta campanie, fiind un artist renumit, la Hollywood, pentru colaborarile avute cu numeroase vedete, printre care Demi Moore si Christina Aguilera.

     Prin urmare, anul 2006 se anunta unul spectaculos pentru superba mulatra. Filmarile la Xmen 3 se vor incheia luna aceasta, filmul fiind programat pentru lansare in luna martie.

taguri: halle berry, xmen, versace, cover girl

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!