Elizabeth Taylor isi ia avint in afaceri

06 martie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Elizabeth Taylor isi ia avint in afaceri

     Legenda filmului american, Elizabeth Taylor, va lansa curind o linie de bijuterii pentru ocazii speciale, ale caror preturi vor varia, de la citeva sute de mii de dolari la citeva milioane.

 

     La cei 73 de ani pe care I-a implinit pe 27 februarie, starul infirma orice zvon privind subrezirea sanatatii ei, prin simpla sa prezenta. “ E de ajuns sa o vedeti ca sa va dati seama cum sta cu sanatatea.“, declara ziaristilor purtatorul de cuvint al lui Liz, Sally Morrison.

     Vedeta detine deja o linie de parfumuri, House of Taylor, care se bucura de un succes extraordinar in SUA, iar noua sa afacere da peste cap pronosticurile celor care credeau ca virsta o va impiedica sa isi duca la indeplinire acest vis mai vechi. Liz a participat chiar si la o sedinta foto, insa surpriza a venit, pentru public, in seara Oscarurilor, cind actrita a onorat invitatia la petrecerea lui Elton John.
     “Am vrut sa demonstrez tuturor ca sunt vie si mai mult, sunt sanatoasa si fericita”, a spus ea. Iar felul cum arata vine sa ii sustina afirmatia.

taguri: Elizabeth Taylor, afaceri

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!