Romexpo, TINIMTEX 13-17 septembrie 2006, Mamaia

23 august 2006 | Autor: Dana Popa

Romexpo, TINIMTEX 13-17 septembrie 2006, Mamaia

     În perioada 13-17 septembrie 2006, în statiunea Mamaia se va desfasura cea de-a XXXVI-a editie a Târgului National de Îmbracaminte-Încaltaminte, TINIMTEX. Eveniment de referinta în peisajul expozitiilor specializate, TINIMTEX abordeaza o tematica importanta în contextul viitoarei integrari europene a României, aceasta manifestare transformandu-se in forum de informare si de prezentare a acquis-ului comunitar din domeniu. Târgul National de Îmbracaminte-Încaltaminte este organizat de ROMEXPO S.A. si Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta in colaborare cu Federatia Patronatelor din Industria Usoara (FEPAIUS).

     La aceasta editie vor participa peste 500 de firme care vor ocupa o suprafata de peste 12.000 mp.
Evenimentul se va desfasura in cadrul mai multor complexe hoteliere din binecunoscuta statiune de pe litoral, Mamaia, care vor gazdui sectiuni distincte ale TINIMTEX:

     • Confectii textile adulti - Parc, Perla, Sirena, Meridian (parter), Tenis Club IDU (locatie noua)
     • Confectii din piele blana- cort ROMEXPO, Cleopatra Discoteca, Tenis Club IDU (locatie noua)
     • Tesaturi, lenjerie de pat, mijloace de etalare si ambalare, galanterie, pasmanterie, mercerie- Dacia
     • Incaltaminte, marochinarie, accesorii pentru incaltaminte si marochinarie- Doina, Flora, Victoria
     • Tricotaje, confectii copii- Cleopatra, Cort ROMEXPO
     • Salonul Colectiilor de Moda- Meridian (etaj)

     Comparativ cu editia anterioara, se inregistreaza o crestere atât în ceea ce priveste suprafata expozitionala, cât si în privinta numarului de firme expozante.

     Dintre serviciile specializate oferite de ROMEXPO participantilor la manifestarea expozitionala amintim Business Meeting Point, în cadrul caruia sunt facilitate întâlniri prestabilite de afaceri. Business Meeting Point va functiona în cadrul Complexului Tenis Club IDU.

     Programul de Matchmaking se incadreaza in categoria serviciilor oferite gratuit participantilor si are ca scop orientarea acestora in stabilirea si desfasurarea unui program de intalniri de afaceri cu specialisti in functie de domeniul de activitate si de interes.

     Cu scopul de a facilita contacte dintre producatori si comercianti, zilele de 13, 14 si 15 septembrie vor fi dedicate întâlnirilor dintre acestia, în cadrul manifestarii intitulate Zilele Comerciantului, care va include, pe lânga prezentari ale colectiilor de moda, si seminariile cu teme de actualitate: "Accesarea fondurilor structurale ale UE", "Cerintele legislatiei nationale,armonizarea cu aceea a UE, privind productia si comercializarea articolelor de imbracaminte si incaltaminte", "Noile proceduri si documente cu care se vor confrunta firmele de import-export in urma aparitiei noului regulament de aplicare a Codului Vamal".

     Nu in ultimul rand, Centrul de Presa ofera reprezentantilor mass-media buletine de informatii zilnice, precum si alte informatii privind manifestarile organizate pe perioada desfasurarii expozitiei. Ziaristii beneficiaza de facilitati logistice: telefon, fax, calculator conectat la Internet.

Persoana de contact: Dana Popa
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-21-202.57.00; +40-21-207.70.00
Fax: +40-21-207.70.00

sursa: Romexpo S.A.

taguri: Romexpo, Tinimtex

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!