Seara fashion la City Mall, din dragoste de Rio

15 august 2006 | Autor: Svetlana Carstean, PR manager

Seara fashion la City Mall, din dragoste de Rio

     Joi 17 august, ora 20.00, în City Mall (etajul 3), va avea loc, în cadrul campaniei Vizitati Rio la City Mall, vernisajul expozitiei Por Amor do Rio.

     Tineri designeri români îsi vor prezenta în premiera, în zona de arta din City Mall, creatiile inedite realizate pe tema Rio de Janeiro. Vernisajul expozitiei va avea loc joi 17 august, ora 20.00. Nume cunoscute deja de la Romanian Fashion Week, dar si tineri creatori înca nelansati pe piata româneasca de moda au raspuns provocarii noastre de a crea haine si accesorii pornind de la cliseele legate de Rio de Janeiro si depasindu-le. Soare, plaja, vacanta, loisir si dolce farniente, veselie exploziva, senzualitate asumata, culori consacrate, ca verdele si galbenul în diverse tonuri, dar si mai mult decât atât. Fiecare creator pe care îl veti descoperi în expozitia Por Amor do Rio si-a respectat stilul si ceea ce putem numi amprenta personala. Fiecare piesa din aceasta expozitie are povestea ei, creata pe marginea unei proiectii generoase care poarta numele de Rio de Janeiro.
     Au creat din dragoste de Rio: Wilhelmina Arz, Dan Arcus, Mircea Barbulescu, Cristina Ciovârta, Dana Coteanu, Lena Criveanu, Oana si Roxana Davidescu, Amir Dobos, Alina Cristina Ene, Eugen Lazea, Lucian Pop, Mihaela Tarhuna si Kinga Varga.
     Evenimentul va fi urmat de un concert live de jazz sustinut de Aldo Blaga.
     Atmosfera braziliana va fi întregita de expozitia de fotografie pusa la dispozitie de Ambasada Braziliei, de cocktailurile exotice oferite de Pacific Cafe si de show-ul de flair sustinut de Costin Gache.
     Expozitia Por Amor do Rio face parte din campania Vizitati Rio la City Mall, care a debutat pe 20 iulie si va continua pâna la sfârsitul lunii august. Por Amor do Rio este de asemeni înca un moment important din proiectul City Mall Fashion, reprezentând o avanpremiera a lansarii în interiorul City Mall a unui spatiu dedicat exclusiv tinerilor designeri români. Lansarea acestui spatiu reprezentativ pentru tendintele propuse de tinerii creatori va fi unul dintre cele mai importante evenimente ale toamnei 2006 în City Mall.

     Deschis pe 22 octombrie 2005, City Mall este cel mai nou mall din Bucuresti.
     Localizat la 5 minute de Piata Unirii, in Piata Eroii Revolutiei, City Mall este in acest moment singurul centru de acest gen care acopera semicercul de sud al Bucurestiului, asigurand servicii moderne si de calitate pentru cei peste 700.000 de locuitori din zona.

     Considerat de arhitecti si proiectanti cel mai elegant si mai spectaculos mall din Bucuresti, City Mall reprezinta o investitie de circa 30 milioane euro, cu o suprafata totala de 38.000 mp dintre care ~1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp.

Persoana de contact: Svetlana Carstean
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-765.233.001

sursa: City Mall

taguri: City Mall

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!