Gala Wella 2008 - pasiune si culoare

17 noiembrie 2008

Gala Wella 2008 - pasiune si culoare

     Spectacol. Asa s-ar poate traduce reprezentatia de gala care s-a numit Gala Wella 2008. Sala Palatului a gazduit un maraton uman de exceptie. Un show de stil cu peste 350 de actori, care au dat viata tendintelor in coafura si culoare pe 2009. Care au creat si au recreat sub ochii a peste 4000 de spectactori. Pentru un mix de clasic reinterpretat si avangardism indulcit pe 2009. Maratonul Wella 2008 a beneficiat si de prezenta Andreei Berecleanu (foto) , maestra de ceremonii a festivitatii de premiere a competitiei Wella Color Award..

     Gala a fost deschisa de o parada de coafuri de exceptie, realizate de echipa Wella Winners. Un act in care Creatorul a interactionat cu Muza. Si a demonstrat ca Wella lucreaza si creeaza cu pasiune. Ca ii ofera femeii atat tehnica si avangarada, dar mai ales o experienta senzoriala completa.

     Show-ul Wella a fost condimentat si cu interventiile pline de dinamism ale echipei de cascadori Action Team si a trupei de street dance, Efekt Show. Cireasa de pe tort a reprezentat-o intrarea in scena a trendurilor internationale de coafura 2009. INTERSEXION, UTOPIA, VIRTUAL LIFE si DE LUSH. 4 linii inovatoare pentru un an de stil si farmec. Pentru ca mai apoi publicul sa intre intr-o atmosfera florala creata de stilistii din echipa Wella - Flowers of Beauty Collection. O defilare de coafuri si tinute spectacol sub forma de floarea soarelui, cale, nuferi, flori de cires, bambus, creasta cocosului, dalii, crizanteme.

     Trendurile in coafura Wella Professionals 2009

     In 2009, povestea Wella se traduce printr-un mix de clasic reinterpretat si avangardism indulcit. Eroina este o femeie in miscare, in spatele careia se afla Creatorul. Designerul coafurii. Stilistul. Eternul maestru al formei si culorilor. Wella Professionals a lansat trendurile pentru coafura pentru anul 2009: UTOPIA, DE LUSH, INTERSEXION si VIRTUAL LIFE. 4 trenduri, 4 linii, 4 mesaje care celebreaza sublima muza, Femeia.

     Utopia
Te transporta in viitor. Dar intr-un viitor perfect, unde inovatia este prietena si aliata omului. Utopia este un trend futurist, dar care vorbeste totusi despre emotie si despre sentimente. Lumina. Inspiratie. Un orizont luminos, pastelat. Machiajul este discret si reuseste sa aduca delicatete acestei tehnologii feminine de stil. Utopia vorbeste despre un par dinamic, platinat, blond si pur in acelasi timp, cu forme futuriste. Elegante. Pline de prestanta.

     De-Lush
De-Lush este o stare de spirit. O atitudine de acceptare a ceea ce suntem. Si armonia cu tine insati incepe de aici De-Lush este senzual. Feminin.Fluid. Cu miscari senzuale si provocatoare. Parul are volum si stralucire. E valurit, curbat, ondulat. Culorile calde precum auriul, castaniul, cuprul, rosul cald imbratiseaza styling-ul si ii dau farmec.

     InterseXion
Seductia nu are sex. E unisex. InterseXion sfideaza stereotipurile societatii si da tonul unei noi ere. Nuante monocromatice de negru, violet si o gama variata de gri. Pentru un par care este un amalgam de diverse stiluri: drept sau in miscare, mat sau stralucitor, rotund sau patrat. Aici se adauga un machiaj care produce tenuri pudrate mat si gene lungi, distinctive. InterseXion descrie o femeie charismatica. Chic. Cheia succesului ei? o Combinatiile de stiluri contrastante.

     VirtualLife
VirtualLife elibereaza creativitatea pentru si a te face remarcat. Oriunde preferi. Intre realitate si lumea virtuala. Pentru ca acum puterea apartine generatiei interactive. Culorile au un mare impact - accentele transmit un mesaj rasunator care, cateodata, amuteste. Machiajul explodeaza cu rosu rose ce se transforma in orange pal. Parul este flexibil, creativ, cu un aer de entuziasm. Iar limbajul universal este culoarea. Neasteptata, naturala, supranaturala sau virtuala. Pentru un EU complex si complet.

sursa: comunicatemedia.ro

taguri: wella, culoare, par

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!