trimite pe YMsalvează

Seara fashion la City Mall, din dragoste de Rio

15 august 2006 | Autor: Svetlana Carstean

Seara fashion la City Mall, din dragoste de Rio

     Joi 17 august, ora 20.00, în City Mall (etajul 3), va avea loc, în cadrul campaniei Vizitati Rio la City Mall, vernisajul expozitiei Por Amor do Rio.      Tineri designeri români îsi vor prezenta în premiera, în zona de arta din City Mall, creatiile inedite realizate pe tema Rio de Janeiro. Vernisajul expozitiei va avea loc joi 17 august, ora 20.00. Nume cunoscute deja de la Romanian Fashion Week, dar si tineri creatori înca nelansati… »

Estetika 2005

28 mai 2005 | Autor: Mihaela Preda

Estetika 2005

In perioada 28-30 mai la Sala Palatului din Bucuresti are loc cel de-al 2-lea Congres International de Estetica Aplicata "Estetika 2005". Evenimentul este organizat de Les Nouvelles Esthetiques, in colaborare cu Societatea Romana de Chirurgie Estetica. Conferinte pe teme de specialitate, mesele rotunde, demonstratii, work-shop-uri, competitii si show-uri, toata va asteapta sa participati si sa aflati informati despre noile tendinte in machiaj, ingrijirea fetei si a corpului, sa testati cele mai revolutionare produse si aparate pentru intretinerea siluetei. »

Suveniruri, cosmetice si demonstratii

26 noiembrie 2004 | Autor: Mihaela Preda

Suveniruri, cosmetice si demonstratii

Zilele acestea, la RomExpo, are loc Cosmetics Beauty Hair, Expozitie Internationala de Produse si Echipamente pentru Cosmetica, Ingrijire corporala si Coafura. Daca vrei sa incerci pe pielea ta un machiaj, temporar sau semi-permanent, sa iti aranjezi parul in cele mai noi tendinte, sa beneficiezi de sedinte de electrostimulare sau masaj, sa te bronzezi la solar, si totul gratuit, grabeste-te! Expozantii iti ofera atit demonstratii "live" de coafura, manichiura, machiaj, cit si produse la preturi fara concurenta: gloss de buze - 30.000 lei, lac de unghii - 10.000 lei, farduri de pleoape si mascara - intre 50.000 si 200.000 lei, creion de buze - 20.000 lei. »

Congresul International de Estetica Aplicata

11 mai 2004

Congresul International de Estetica Aplicata

Intre 29 si 31 mai va avea loc, la Sala Palatului din Bucuresti, primul Congres International de Estetica Aplicata din Romania. Pe parcursul celor 3 zile vor avea loc conferinte pe teme variate, dezbateri animate, parade ale modei, concursuri si demonstratii in direct de coafura, machiaj, tratamente cosmetice. Printre invitati se numara specialisti in domeniul esteticii, din strainatate, precum: Maria Dora - make up artist, Spania, dr. Andrei Polonski - chirurg plastician, Israel, Guy Dumont - masoterapeut, Franta, dar si din Romania: Cezar Culda - maestru Qi Gong, dr. Ioan Nedelcu - dermatolog, dr. Adriana Dima - nutritionist. »

Istoria modei, la Antena 1

28 aprilie 2004

Istoria modei, la Antena 1

Stiati ca ... dresurile au fost purtate pentru prima oara de barbati, tocurile platforma erau la moda in Italia secolului XVI, iar la inceputul secolului XX femeile inotau si jucau tenis in rochii lungi? Incepand de sambata, 1 mai, veti afla mai multe despre istoria modei, cu ajutorul mini-serialului prezentat de Coty Beauty si difuzat de catre postul Antena 1. In fiecare sambata, de la ora 13:10, pe parcursul a 12 saptamani, veti putea urmari 30 de minute de moda dedicate evolutiei obiectelor vestimentare, de-a lungul secolului XX. »

La 15 ani - castigatoarea Look Model Search

25 martie 2004

La 15 ani - castigatoarea Look Model Search

Lansarea parfumului Pret-a-Porter by Look Models a fost marcata in cadrul unui eveniment special organizat la club Kristal, al carui punct culminant a fost anuntarea rezultatelor selectiei Look Models. Marea castigatoare se numeste Oana Costache, are 15 ani si este din Brasov. Oana va participa la finala internationala a competitiei Look Model Search care va avea loc la Varsovia, unde va avea sansa de a castiga un contract de pana la 150 000 USD si un portofoliu profesionist realizat de un fotograf de renume. La numai 15 ani, Oana Costache este pasionata de tot ce insemna moda, iar pasiunile ei sunt pictura, desenul, arta fotografica. »

Competitie pentru tinerele care aspira la o cariera in lumea modei

11 martie 2004

Competitie pentru tinerele care aspira la o cariera in lumea modei

Tinerele care viseaza la o cariera in lumea modei, care sa le aduca renume, admiratie, recunoastere internationala au acum sansa de a urca pe catwalk, in lumina reflectoarelor, alaturi de modele profesioniste! Noul parfum Pret a Porter by Look Models, impreuna cu agentia internationala de modeling Look Models, organizeaza o selectie in vederea desemnarii unei participante la finala internationala a prestigiosului concurs Look Model Search. Castigatoarea va avea sansa de a obtine un contract de pana la 150 000 USD si un book profesionist realizat de un fotograf de renume international! »

ModExpo 2003

28 noiembrie 2003 | Autor: Mihaela Preda

ModExpo 2003

Intre 27 si 30 noiembrie are loc, la Romexpo, expozitia Modexpo. Aflata la cea de-a 6-a editie, MODEXPO - expozitia internationala de tesaturi, textile, pielarie, blanarie, incaltaminte, marochinarie si accesorii intruneste companii din: Bulgaria, Republica Ceha, Germania, Grecia, Italia, Republica Moldova, Thailanda, Turcia, Ungaria si Romania. »