Competitie pentru tinerele care aspira la o cariera in lumea modei

11 martie 2004

Competitie pentru tinerele care aspira la o cariera in lumea modei

     Tinerele care viseaza la o cariera in lumea modei, care sa le aduca renume, admiratie, recunoastere internationala au acum sansa de a urca pe catwalk, in lumina reflectoarelor, alaturi de modele profesioniste!

 

     Noul parfum Pret a Porter by Look Models, impreuna cu agentia internationala de modeling Look Models, organizeaza o selectie in vederea desemnarii unei participante la finala internationala a prestigiosului concurs Look Model Search. Castigatoarea va avea sansa de a obtine un contract de pana la 150 000 USD si un book profesionist realizat de un fotograf de renume international!

     Fetele cu varsta cuprinsa intre 15 si 20 de ani si cu o inaltime de minim 1,72 m se pot inscrie acum pentru selectia Pret a Porter by Look Models.

     Pentru inscriere sunt necesare doua fotografii de calitate (portret si plan intreg, preferabil in costum de baie), precum si date personale referitoare la varsta, inaltime, masuri (talie, bust, solduri), limbi straine cunoscute, adresa si numar de telefon.

     Fotografiile si datele personale trebuie transmise la adresa EVENTS, Vasile Conta nr. 3-5, intrarea C, ap.82, Bucuresti, sector 2 sau prin e-mail, la adresa events@events.ro, pana la data de 18 martie 2004. Inscrierea se poate face si on-line, accesand pagina de Internet http://www.events.ro.

     Finalistele vor lua parte la o prezentare de moda, alaturi de modele profesioniste, in cadrul unui eveniment special care se va desfasura pe data de 24 martie 2004. Tot atunci se va desemna si castigatoarea care va avea sansa de a participa la finala internationala a concursului Look Model Search.

sursa: 2ActivePR

taguri: modeling, top model

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!