Congresul International de Estetica Aplicata

11 mai 2004

Congresul International de Estetica Aplicata

     Intre 29 si 31 mai va avea loc, la Sala Palatului din Bucuresti, primul Congres International de Estetica Aplicata din Romania. Pe parcursul celor 3 zile vor avea loc conferinte pe teme variate, dezbateri animate, parade ale modei, concursuri si demonstratii in direct de coafura, machiaj, tratamente cosmetice.

 

     Printre invitati se numara specialisti in domeniul esteticii, din strainatate, precum: Maria Dora - make up artist, Spania, dr. Andrei Polonski - chirurg plastician, Israel, Guy Dumont - masoterapeut, Franta, dar si din Romania: Cezar Culda - maestru Qi Gong, dr. Ioan Nedelcu - dermatolog, dr. Adriana Dima - nutritionist.

     Pe langa invitati vor fi prezente si numeroase firme de cosmetice din tara si strainatate, care isi vor expune produsele si noutatile in domeniu.

     Cei interesati sa participe la aceasta manifestare trebuie sa achite o taxa de 10 euro - 1 zi, sau 25 euro - 3 zile. Abonatii revistei “Les Nouvelles Esthetiques” beneficiaza de reducere, tariful pentru o zi fiind de 6 euro, iar pentru 3 zile de 15 euro.

     Inscrierea se poate face fie completand formularul din revista si achitand taxa prin ordin de plata sau mandat postal, fie direct la sediul revistei.

sursa: Les Nouvelles Esthetiques

taguri: congres, estetica, estetica aplicata

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!