Cosmetics Beauty Hair 2006

13 septembrie 2006 | Autor: Dana Popa

Cosmetics Beauty Hair 2006

     În perioada 21-24 septembrie 2006, în cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO - Târgul International Bucuresti se desfasoara cea de a XII-a editie a expozitiei internationale pentru produse si echipamente pentru cosmetica, coafura si întretinere corporala - COSMETICS BEAUTY HAIR 2006.

     Evenimentul este structurat in 4 sectiuni:

  • Sectiunea cosmetice profesionale, echipamente pentru saloanele de coafura si cosmetica;
  • Sectiunea produse cosmetice de ingrijire la domiciliu si accesorii
  • Sectiunea demonstratii practice de coafura si infrumusetare ale saloanelor de frumusete
  • Ambalaje pentru industria cosmetica

     Un punct de atractie deosebit, atat pentru vizitatorii specialisti cat si pentru publicul larg, va fi scena amplasata in pavilionul 13, unde, pe toata perioada expozitiei, se vor desfasura demonstratii de coafura, manichiura si cosmetica, precum si lansari de noi produse.

     La aceasta editie, pâna in prezent, si-au anuntat participarea 100 de firme din Bulgaria, Elvetia, Germania, Iran, Israel, Polonia, Romania, Serbia si Turcia.

     Suprafata ocupata este de 9.000 mp, firmele expozante fiind gazduite in pavilioanele 13, 14 si 15.

     Sub sloganul "Dati o sansa afacerii dumneavoastra", ROMEXPO sta la dispozitia expozantilor si vizitatorilor specialisti prin intermediul Centrului de Afaceri (pavilionul 31), care ofera celor interesati informatii de afaceri, consultanta si documentatie pentru promovarea, initierea si dezvoltarea afacerilor.

     De asemenea, în perioada de desfasurare a expozitiei Cosmetics Beauty Hair functioneaza si serviciul Bursa de Contacte / Business Meeting Point care îsi propune sa faciliteze contactele de afaceri dintre vizitatorii specialisti si expozanti.

     Programul de vizitare al expozitiei este între orele 10,00 si 18,00, accesul vizitatorilor fiind permis pe baza biletului de intrare sau a invitatiilor de specialist distribuite de expozanti si organizatori sau descarcate de pe site-ul manifestarii www.expocosmetics.ro.

     Pretul unui bilet de intrare este de 6 lei noi, respectiv 60.000 lei vechi.

Persoana de contact: Dana Popa
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-21-207.70.00
Fax: +40-21-207.70.70

sursa: Romexpo

taguri: Cosmetics Beauty Hair

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!