Modexpo 2007, editia a II-a de primavara

10 martie 2007 | Autor: Dana Popa

Modexpo 2007, editia a II-a de primavara

     Incepand cu anul 2006, MODEXPO si-a imbogatit gama de produse prezentate si si-a sporit gradul de specializare, organizandu-se in doua editii pe an, cea de primavara si cea de toamna.

     Cu o tematica largita si intrunind ultimele tendinte in moda, Modexpo va asteapta in perioada 15-18 martie 2007, respectiv 20-23 septembrie 2007, intre orele 10.00-18.00. (In ultima zi de vizitare, expozitia se inchide la ora 16.00)

     EXPOZITIA DE TENDINTE se adreseaza atat designerilor, caselor de moda, producatorilor, cat si consumatorilor, aducand la cunostinta cele mai recente trenduri sub aspect cromatic, al texturilor utilizate si al liniilor vestimentare. Expozitia este organizata in colaborare cu ASOCIATIA DE MODA SI DESIGN DIN ROMANIA si este deschisa spre inscriere tuturor participantilor Modexpo care prezinta creatii inovatoare si care intrunesc toate criteriile unui trend-setter.

     EXPOZITIA DE CONTRACTARI va cuprinde saloanele de contractare si respectiv vanzare, fiind axata in principal pe tipul de relatii business-to-business. Expozitia faciliteaza relationarea intre firme si ofera oportunitatea prezentarii directe a produselor si contactarea potentialilor parteneri de afaceri.

Persoana de contact: Dana Popa

sursa: Romexpo

taguri: Modexpo

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!