Seminar de diagnosticare a celulitei cu ajutorul termografiei de contact

22 octombrie 2007

Seminar de diagnosticare a celulitei cu ajutorul termografiei de contact

     Agentia de publicitate Estetik Media impreuna cu revista Les Nouvelles Esthetiques Romania organizeaza seminarul de diagnosticare a celulitei cu ajutorul termografiei de contact. Vor fi prezentate metode si produse pentru tratarea celulitei. Evenimentul va avea loc la Sala I. C. Bratianu, din str. Biserica Amzei, nr. 5-7, Universitatea Populara Dalles, in data de 12 noiembrie 2007, intre orele 09.30-15.00.

     Seminarul se adreseaza în egala masura profesionistilor cu experienta, maseurilor, managerilor de sali de fitness, managerilor de centre medicale, dar si incepatorilor din domeniul cosmeticii si al esteticii - deopotriva interesati sa isi consolideze si sa isi extinda cunostintele teoretice ca fundament al practicii, precum si pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici si produse dezvoltate pe plan mondial. Participantii vor primi diplome de calificare semnate de presedintele U.N.E.P., d-na Carmen Okabe.

     Seminarul va fi sustinut de presedintele U.N.E.P, d-na Carmen Okabe si de catre dl. Dr. Doc. in diagnostica nutritionala, Pietro Morini, de la Universitatea de Studii Medicale din Milano. In cadrul seminarului vor fi dezbatute urmatoarele teme: prezentarea aparatelor de diagnosticare a celuluitei si a modului de utilizare a acestora, recunoasterea formelor de celulita, recomandarea tratamentelor in functie de forma de celulita, prezentarea produselor de tratare a celulitei. Participantii vor primi diplome semnate de catre d-na Carmen Okabe si de dl. Dr. Doc. Pietro Morini.

     Pentru detalii despre curs si pentru inscriere, sunati la: Estetik Media 021 317 72 72, 0745.776.333 ; persoana de contact: Andra Nastase (office@lne.ro). Inscrierea si confirmarea participarii se vor realiza pana in data de 8 noiembrie 2007.

sursa: Estetik Media

taguri: celulita, termografie de contact

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!