www.nutritiesportiva.ro, primul site romanesc dedicat in exclusivitate nutritiei sportive

28 ianuarie 2009 | Autor: Dr. Serban Damian

www.nutritiesportiva.ro, primul site romanesc dedicat in exclusivitate nutritiei sportive

Superfit Expert, companie specializata in consultanta pe probleme de nutritie, a lansat in premiera in Romania www.nutritiesportiva.ro, site dedicat tuturor sportivilor amatori sau de performanta, antrenorilor, medicilor, cluburilor sportive.

Nutritia sportiva este un domeniu in plina dezvoltare in intreaga lume, iar nutritionistul sportiv a devenit unul dintre specialistii importanti din echipa multidisciplinara care consiliaza sportivul pentru atingerea performantelor maxime.

Beneficiile unei alimentatiei adecvate pentru sportivi includ sustinerea efortului din timpul antrenamentelor si concursurilor, refacere mai rapida intre antrenamente si competitii, obtinerea si mentinerea greutatii corporale ideale, reducerea riscului de accidentare si imbolnavire, cresterea increderii in sine si in faptul ca este bine pregatit pentru a face fata competitiei, evolutie continua si constanta catre marea performanta.

Compania Superfit Expert, reprezentata prin dr. Serban Damian, nutritionist sportiv acreditat CIO asigura consultanta de specialitate sportivilor, antrenorilor, cluburilor, loturilor si federatiilor, oferind servicii specializate: evaluarea statusului nutritional si a compozitiei corporale cu echipament computerizat performant, consilierea nutritionala a sportivilor, ajustarea regimului alimentar pentru crestere sau scadere in greutate, recomandarea unor preparate culinare cu compozitie precisa, astfel incat sa se poata controla aportul energetic si de nutrienti, urmarire pe termen lung a statusului nutritional si consiliere pentru sustinerea efortului si refacere dupa efort, educatie nutritionala (seminarii si mini-cursuri de nutritie sportiva).

Siteul www.nutritiesportiva.ro reuneste cele mai importante informatii din aceasta zona – ghiduri si articole despre alimentatie, suplimente nutritive, scadere in greutate, medicina sportiva si antrenament. Informatiile vor fi udatate periodic.

www.nutritiesportiva.ro este primul site de informare pentru toti cei interesati de nutritie sportiva: sportivi de performanta sau amatori, antrenori, medici.

Persoana de contact: Dr. Serban Damian
Adresa de e-mail:
Telefon: 0722616785

sursa: Superfit Expert

taguri: nutritie, sport, fitness

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!