Power Plate în Europa

20 august 2007 | Autor: Oana Balan, BiG Media PR

Power Plate în Europa

     Power Plate a devenit metoda preferata de antrenament a europenilor. În numai un an de zile centrele Power Plate din Europa si-au triplat numarul ajungând la peste 600 de astfel de studiouri.

     Statisticile arata ca cei mai bine antrenati sunt francezii cu peste 300 de studiouri Power Plate deschise. Pe urmatoarele locuri se numara Olanda si Belgia cu peste 150 de studiouri specializate. Power Plate a intrat pe piata din România anul trecut si a reusit sa convinga în scurt timp un numar mare de vedete si utilizatori obisnuiti care au adoptat aceasta metoda.

     “Power Plate a devenit un stil de viata, nu numai un antrenament de fitness. Folosirea Power Plate si-a dovedit în scurt timp eficienta atât în scopuri terapeutice cât si de înfrumusetare. De aceea clientii nosti provin din medii variate si nu au o limita de vârsta, cum se întâmpla de obicei în cazul antrenamentelor de fitness. În Europa aparatul este folosit si de persoane cu vârste cuprinse între 40 si 60 de ani pentru întretinere. Studiile legate de beneficiile Power Plate în tratarea osteoporozei au atras catre noi un nou segment de persoane care se simt bine antrenându-se cu Power Plate” a declarat Oana Suciu, executive manager Power Plate România. Tehnologia vibratiilor folosita de Power Plate ofera în 10 minute de antrenament efectele unei sedinte de fitness de o ora. Efectele tehnologiei revolutionare, observate în practica, includ atat tonifierea musculaturii cât si combaterea celulitei si prevenirea osteoporozei prin cresterea densitatii oaselor.

Persoana de contact: Oana Balan
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-21-642.32.23; +40-21-642.32.24; +40-730.09.60.25
Fax: +40-21-642.32.23; +40-21-642.32.24

sursa: Contact Media

taguri: Power Plate

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!