Alege metoda de epilare care ti se potriveste!

20 august 2008 | Autor: Voichita Ciotoran

Alege metoda de epilare care ti se potriveste!

     O piele fina este un simbol al frumusetii feminine. Daca vrem sa fim permanent admirate însa nu avem timp de programari la saloanele cosmetice – alegem o varianta mai comoda însa la fel de eficienta. Gama produselor Strep se adreseaza persoanelor active, moderne care îsi doresc o piele matasoasa într-un timp foarte scurt.

     Gama Strep contine: Strep Cream Body crema depilatoare pentru corp, Strep Cream Face & Bikini crema depilatoare pentru zonele delicate, Strep Mousse spuma-crema depilatoare pentru corp, Strep Body Cristal benzi depilatoare pentru corp si Strep Face Cristal benzi depilatoare pentru fata.

     Produsele Strep ne permit alegerea celei mai potrivite metode de îndepartare a parului pentru fiecare parte a corpului. Strep Cream Body este o crema depilatoare ce contine ulei de caise si vitamina E. Vitamina E, un foarte bun antioxidant, face parte alaturi de vitamina A si C din gama vitaminelor frumusetii. Uleiul de caise are efect hidratant si calmant care împiedica iritarea pielii.

     Strep s-a gândit la fiecare parte a corpului nostru. Strep Cream Face & Bikini este o crema depilatoare destinata fetei, zonei axilare si inghinale. Aceasta crema Strep pentru zonele sensibile contine extract de musetel care are efect antiinflamator si antiseptic.

     Spuma-crema Strep Mousse este solutia cea mai practica si mai la îndemâna atunci când nu mai avem timp sa apelam la metode elaborate de îndepartare a parului. Spuma - crema poate fi folosita pentru un epilat rapid pe brate, picioare, abdomen sau spate. Procedeul e simplu, iar rezultatul – cel asteptat: pielea ramâne catifelata.

     În cazul în care nu am mai încercat cremele sau spuma-crema Strep, este recomandat sa efectuam un test de sensibilitate, pe o portiune mica de piele. Asadar aplicam crema, o lasam 10 minute si apoi clatim. Daca pielea nu prezinta semne de iritatie putem utiliza produsul cu încredere. Nu vom folosi crema pe zonele cu leziuni, pe pielea usor inflamata sau pe mucoase. Pentru a nu ne irita, vom evita folosirea unor produse care contin alcool pe zona proaspat depilata.

     Strep Body Cristal este un produs pentru îndepartarea parului de pe corp cu ajutorul benzilor depilatoare. Acest produs din gama Strep contine extract de alge marine si vitamina E. O cutie de Strep Body Cristal contine 10 benzi duble pentru cel putin 20 de aplicatii si 2 servetele cu balsam pentru a îndeparta resturile de ceara si pentru a hidrata pielea. Dupa întrebuintarea benzilor pielea va ramane asa cum ne-o dorim timp de cateva saptamâni.

     Gama Strep include si un produs pentru îndepartarea parului de pe fata - Strep Face Cristal. Folosind în mod regulat benzile depilatoare special concepute pentru aceasta zona, firul de par se subtiaza si creste mai lent.

Persoana de contact: Voichita Ciotoran
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-21-210.42.15

sursa: 2activePR

taguri: Strep, epilare, par

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!