Întâmpină toamna cu energia maximă cu ajutorul Capsulelor Imunitate

26 octombrie 2011

Întâmpină toamna cu energia maximă cu ajutorul Capsulelor Imunitate

Dacă vă întrebaţi de ce vă îmbolnăviţi mai repede decât alte persoane, de ce sunteţi primul care răceşte, suferiţi de infecţii frecvente, fie că e vorba de cele urinare sau ale ochilor, vă confruntaţi cu gingii care sângerează şi erupţii ale pielii, toate aceste simptome duc către o cauză comună: imunitatea scăzută.

De ce ne scade imunitatea?

O echipă de cercetători americani a descoperit că persoanele stresate se vindecă mai greu de anumite boli decât cele relaxate. Astfel, stresul este unul dintre principalii factori care duce la scăderea imunităţii, diminuând rapsunsul organismului la agenţi patogeni. Tot din cauza stresului putem suferi şi de insomnii, un alt factor care slăbeşte rezistentă organismului. Studiile arată că insomnia este una dintre cele mai întâlnite tulburări de sănătate, regăsite în special în rândul femeilor.

 Pe de altă parte, conform ultimului studio Gfk HealthCare, aproape un sfert dintre români iau antibiotice de două-trei ori pe an, iar 12% dintre aceştia folosesc astfel de tratamente de circa cinci ori pe an sau chiar mai des. Consecinţele abuzului de antibiotice sunt distrugerea florei intestinale, scăderea imunităţii şi  dezvoltarea rezistenţei la antibiotice. 
Chiar şi mediul înconjurător poate fi un inamic al imunităţii. Expunerea îndelungată la substanţe toxice (poluare atmosferica, mediu de lucru toxic, diverşi solvanti, metale grele) este un alt factor care afectează capacitatea corpului de a se detoxifica, regenera şi revitaliza.
De aceea un prim pas este schimbarea alimentaţiei şi optarea pentru legume, fructe, lactate şi cereale integrale care ajută la întărirea sistemul imunitar. Consumul mare de zahăr - sub toate formele sale, incluzând mierea şi siropul - blochează răspunsul imunitar.

Stimulează-ţi sistemul imunitar cu ajutorul plantelor medicinale

 ,,Dacă agenţii patogeni sunt în cantităţi mici, sistemul imunitar face faţă atacului. Există însă şi situaţii când sistemul imunitar este depăşit, este slăbit şi are nevoie de ajutor pentru a face faţă agenţilor patogeni. CAPSULE IMUNITATE, fabricate din plante medicinale şi produse de Laboratoare Fares Biovital,  ajută la creşterea capacităţii de apărare a organismului care contribuie în acelaşi timp la  prevenirea şi tratarea infectiilor”, explică dr. Carmen Nonn, medic specialist de familie cu competenţă în apifitoterapie, Laboratoarele Fares Bio Vital.
Plantele medicinale sunt cele mai eficiente remedii cunoscute care stimulează funcţionarea sistemului imunitar fiind  utile în prevenirea infecţiilor şi grăbind recuperarea pacienţilor cu imunitatea scăzută. Unele au acţiune imunomodulatoare demonstrată (echinacea, astragalus, androraphis, sovârv, uleiul esenţial de ţi-tree), altele revitalizează acest sistem extrem de important rezultând efectul tonic şi adaptogen (ginseng, scorţişoară, usturoi).
,,O persoană a cărei imunitate este scăzută va suferi infecţii frecvente: răceală, sinuzită, infecţii urinare, infecţii vaginale, infecţii ale ochilor, plăgi care se infectează uşor şi refac greu, gingii care sângerează, ciuperci, erupţii ale pielii mai frecvente ca de obicei (herpes sau afte)”, adaugă dr. Carmen Nonn.

Capsulele Imunitate conţin fitocomplexul optim pentru stimularea şi refacerea imunităţii: 
• Echinacea - una dintre cele mai cunoscute şi utilizate plante cu proprietăţi imunostimulente. Studiile au demonstrat că echinacea ajută la o reducere a simptomatologiei şi a duratei perioadei acute a infecţiilor respiratorii.
• Andrographis paniculata - o plantă antiinflamatoare, antibacteriana şi cu efecte antivirale, despre care cercetătorii au demonstrat că oferă protecţie împotrivă cancerului şi previne formarea cheagurilor de sânge, fiind şi hepatoprotector foarte bun. 
• Ghiară matei - este o liană căţărătoare, originară din Peru, care stimulează fagocitoza şi reactivitatea celulelor imunitare în confruntarea cu viruşii, bacteriile şi agenţii patogeni. Cercetările efectuate de-a lungul timpului au demonstrat proprietăţile vindecătoare ale acestei plante care ajută în prevenirea bolilor infecţioase de origine bacteriană şi virală, artrite reumatoide şi alte afecţiuni reumatice articulare, boli alergice, herpes genital, candidoze generalizate.
• Astragalus membranaceus - este o plantă originară din Mongolia şi unele zone ale China, care a devenit un remediu important, din momentul în care s-a descoperit efectul sau asupra sistemului imunitar. Plantă stimulează producţia naturală de interferon (substanţă care împiedică dezvoltarea virusurilor) a corpului. 
• Usturoiul  - a fost utilizat încă de pe vremea  construirii piramidelor în Egiptul Antic  împreună cu  ceapă şi ridichiile pentru prevenirea bolilor contagioase. Principalul component activ al usturoiului este alicina, substanţă cu un puternic efect antibiotic. De asemenea este demn de remarcat şi conţinutul apreciabil de seleniu având un puternic efect antioxidant.
Preţul recomandat pentru Capsule Imunitate este între 25.00-28.00 lei. Capsulele se recomandă în caz de imunitate scăzută, răceală, viroză, bronşită, afecţiuni pulmonare, alergii, infecţii urinare, oboseală cronică, prevenirea infecţiilor în doză de 1-2 capsule pe zi copiilor şi 1 capsulă de 3 ori pe zi adulţilor timp de 1-3 luni.
 

taguri: imunitate, capsule, sănătate, stres, insomnii, echinacea

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!